Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

LABRADA – LEAN BODY RTD – HI-PROTEIN MILK SHAKE – 17 FL OZ – 500 ML

Új termék

Azonnal fogyasztható extra finom fehérjeturmix.

Bővebb leírás

1 400 Ft‎

Egyéb információ

Előnyök:

  • 40 grammnyi LeanPro® fehérje adagonként
  • Nem tartalmaz cukrot, transz zsírokat, és laktózt sem
  • Segít a száraz izomzat elérésében

 

A Lean Body® Ready-to-Drink (RTD) több mint egy azonnal iható turmix!

Több mint 40 grammnyi fehérjéjével cukor nélkül adagonként, a Lean Body RTD segít a mindig is áhított fizikumod elérésében, könnyebben, mint valaha!

Amennyiben volt már részed alacsony szénhidráttartalmú diétában, tudhatod, hogy az ízek gyakorta luxusszámba mennek. A Lean Body® RTD-vel erről a luxusról nem kell lemondanod: élvezd egy gazdag, krémes turmix ízét! A Lean Body® RTD-vel könnyedén és élvezetesen táplálhatod testedet a szükséges fehérjemennyiséggel –akárhol, akármikor, így sohasem kell majd órákig fehérje nélkül lenned. Mint mindannyian tudjuk, a fehérje a testépítés talán legfontosabb eleme, A Lean Body® RTD-vel pedig most már mindenhova magaddal is viheted! 

Összetétel:

Serving Size:1 Drink Bottle (17 fl oz/ 500 mL)

  • Servings Per Container:1

Amount 
Per Serving
% Daily 
Value*
Total Calories260
Calories From Fat80
Total Fat9 g14%
Saturated Fat1 g5%
Trans Fat0 g0
Cholesterol25 mg8%
Sodium600 mg25%
Potassium600 mg17%
Total Carbohydrates9 g3%
Dietary Fiber5 g20%
Sugars0 g
Protein40 g
Vitamin A25%
Vitamin C25%
Calcium40%
Iron0%
Vitamin D25%
Vitamin K25%
Thiamin25%
Riboflavin25%
Niacin25%
Vitamin E25%
Selenium25%
Biotin25%
Vitamin B1220%
Vitamin B625%
Folate25%
Pantothenic Acid25%
Phosphorus50%
Iodine25%
Magnesium25%
Zinc25%
Copper25%
Manganese25%
Chromium25%
Molybdenum25%

*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

Use this product as a food supplement only. Do not use for weight reduction.

Ingredients: Filtered Water, Lean Pro® (Special Blend of Spray Dried Ultrafiltered Milk Protein Isolate, Yielding Fast Acting Whey Protein Peptides, Branched Chain Amino Acids, L-Glutamine Peptides, and Slow Acting Casein Peptides, Whey Protein Concentrate, Calcium Caseinate), Safflower Oil, Cocoa Pocessed with Alkali, FiberPlex™(Fructooligosaccharides, Cellulose Gel, Cellulose Gum, Carageenan, Xanthan Gum), Vitamin and Mineral Blend (Potassium Phosphate, Potassium Citrate, Magnesium Phosphate, Sodium Ascorbate, Zinc Sulfate, Tocopherol Acetate, Biotin, Vitamin A Palmitate, Niacinamide, Phytonadione, Potassium Iodide, D-calcium Pantothenate, Chromium Chloride, Copper Sulfate, Cyanocobalamin, Sodium Molybdate, Sodium Selenite, Folic Acid, Cholecalciferol, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavin, Thiamin Mononitrate, Ferric Orthophosphate, Manganese Sulfate), Natural Flavors, Soy Lecithin, Citric Acid, Sucralose, Salt, Acesulfame Potassium.

Allergen Information: Contains Milk and Soy.

Recommended Use: Twist off lid and drink. Please refrigerate after opening.

Before beginning any program of weight loss, consult your health care practitioner. These statements have not been evaluted by the FDA. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.