Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CYTOSPORT – MUSCLE MILK PROTEIN RTD – NUTRITIONAL SHAKE – 330 ML

Új termék

A MUSCLE MILK READY-TO-DRINK (RTD) egy fehérjével dúsított funkcionális ital, ami elősegíti a felépülést edzés után, az izomtömeg növelését, és feltölti az energiaraktárakat.

Bővebb leírás

720 Ft‎

Egyéb információ

A laktóz- és gluténmentes MUSCLE MILK kiveszi a találgatást a remek teljesítményű táplálkozásból, jó minőségű fehérjék, alacsony cukortartalmú szénhidrátok, funkcionális zsírok, és 20 nélkülözhetetlen vitamin és ásványi anyag keverékével.

Mindegy, hogy profi sportoló vagy, vagy csak szeretsz keményen edzeni. Vagy ha csak egy aktív, egészséges életet akarsz élni, a MUSCLE MILK a tökéletes megoldás, hogy táplálék szükségleteidet megoldd egy rendkívül jó minőségű, és hihetetlenül jóízű termékkel.

  • Természetes formula: nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket és ízesítéseket. Lo Han gyümölcs kivonatot és Stevia-t tartalmaz. 
  • A természet tökéletes fehérjéje: alfa-és béta-micelláris kazeint, tejfehérje izolátumot, és savófehérjét tartalmazó ultra-prémium fehérje keverék. 
  • Funkcionális zsírok: transzzsír mentes, keményítő-alapú komplex szénhidrátok energiával látják el a testet glükóz formájában. 
  • Csodálatos íz: Gazdag, ízzel csomagolt élvezet.

 

Amount Per
Serving
% Daily
Value
Calories
350 
N/A*
Calories From Fat
150 
N/A*
Total Fat
17 Gm
26%
Saturated Fat
7 Gm
36%
Cholesterol
5 Mg
2%
Total Carbohydrate
17 Gm
6%
Dietary Fiber
2 Gm
10%
Sugars
7 Gm
N/A*
Protein
34 Gm
68%
Vitamin A
1650 IU
35%
Vitamin C
20 Gm
35%
Vitamin D
132 IU
35%
Vitamin E
12 IU
40%
Thiamin
0 Mg
35%
Riboflavin
1 Mg
35%
Niacin
7 Mg
35%
Vitamin B6
1 Mg
35%
Folate
132 Mcg
35%
Vitamin B12
2 Mcg
35%
Biotin
99 Mcg
35%
Pantothenic Acid
3 Mg
35%
Calcium
606 Mg
60%
Iron
8 Mg
45%
Phosphorous
334 Mg
35%
Iodine
53 Mcg
35%
Magnesium
163 Mg
40%
Zinc
5 Mg
35%
Copper
1 Mg
35%
Chromium
104 Mcg
90%
Sodium
270 Mg
11%
Potassium
690 Mg
20%

* Daily value not established

Other Ingredients:
Purified Water, Evopro(TM) (Micellar Alpha and Beta Caseins and Caseinates, Whey Concentrates, Whey Peptides, L-Glutamine, Taurine), Lean Lipids(TM) (Canola Oil, Sunflower and/or Safflower Oil. MCT, L-Carnitine), Crystalline Fructose, Cocoa Powder, Maltodextrin, Vitamin and Mineral blend (Vitamin A Palmitate, Cholecalciferol, Vitamin E Acetate, Biotin, Niacinamide, D-Calcium Pantothenate, Thiamine Mononitrate, Cyanocobalamin, Riboflavin, Pyridoxine Hydrochloride, Ascorbic Acid, Tricalcium Phosphate, Chromium Chloride, Copper Gluconate, Potassium Iodide, Ferric Pyrophosphate, Magnesium Phosphate, Zinc Oxide), Natural and Artificial Flavor, Potassium Chloride, Soy Lecithin, Microcrystalline Cellulose, Monosodium Phosphate, Carrageenan, Acesulfame Potassium, Salt, Sucralose.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.