Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUSCLEMEDS - CARNIVOR SHAKE - 100% PURE BEEF PROTEIN ISOLATE - 12 x 500 ML

Új termék

Élvezd a tiszta marhafehérje izomépítő erejét egy azonnal iható shake formájában!

0 zsír, 0 cukor, 0 laktóz, 0 glutén!

Bővebb leírás

14 400 Ft‎

Egyéb információ

Egy forradalmian új tisztítási, hidrolizációs és izolációs technológia segítségével a CARNIVOR a marhahús nyers erejét adja! A Carnivor az első olyan protein shake a világon, amelyet USDA minősítésű marhahúsból készítettek. A fejlett hidrolizációs tecnológiának köszönhetően 40 gramm fehérjét tartalmaz, miközben a zsír, koleszterin, cukor, laktóz és gluténtartalma egyaránt nulla!

A Carnivor nem csupán 40 gramm kiváló minőségű, aminosavakban gazdag marhafehérjét tartalmaz, hanem extra BCAA-val is meg van erősítve!

Adagolás: Közvetlenül edzés után 1 adag elfogyasztása ajánlott.

Összetétel/

Supplement Facts

Amount Per Serving

% DV

Calories

180

 

Calories From Fat

0

 

Total Fat

0g

0%*

Saturated Fat

0g

0%*

Trans Fat

0g

+

Cholesterol

0mg

0%*

Total Carbohydrate

0g

0%*

Dietary Fiber

0g

0%*

Sugars

0g

+

Protein

40g

80%*

Calcium

250 mg

25%

Phosphorus

60mg

6%

Magnesium

3mg

<1%

Sodium

270mg

11%

Potassium

220mg

6%

+ Daily Value (DV) not established
* Percent Daily Values (%DV) are based on a 2,000 calorie diet

Ingredients:
CARNIVOR-BPITM Protein Blend [Purified Water, Hydrolized Beef Protein Isolate, BCAAs (L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine), cocoa, natural and artificial flavors, cellulose gum, xanthan gum, carrageenan, acesulfam potassium and sucralose


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.