Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - MYOMAX HARDCORE - 3080 G (HG)

Új termék

A végső, minden-az-egyben formula!

Bővebb leírás

16 950 Ft‎

Egyéb információ

A MyoMax Hardcore, a mi csúcsmodern, végső minden-az-egyben formulánk úgy lett összerakva, hogy ellásson téged minden, tudományosan leginkább bizonyított és edzőteremben is tesztelt hatóanyaggal, hatásos adagokban! Először is ott van a fehérje és az azt felépítő aminosavak, amelyek a leginkább létfontosságú tápanyagok. A MyoMax Hardcore ezekből óriási, 52 grammos adagot tartalmaz. Egyre több és több tudományos tanulmány bizonyítja, hogy nem egy bizonyos fehérje-típus, hanem a több-forrású keverékek azok, amelyek hatásosabbak, az egymást kiegészítő aminósav profilok, valamint a gyors, de mégis elnyújtott aminósav beáramlást eredményező felszívódási-sebesség-különbségek miatt. A MyoMax Hardcore egy olyan keveréket használ, amely tartalmazza a leggyorsabban, egy gyorsan és a leglassabban felszívódó állati fehérjéket (mivel azok a legjobbak)!

A MyoMax Hardcore nagyon kevés cukrot tartalmaz és mentes a szükségtelen szénhidrátoktól! A zsírmentes sovány izomtömeg-gyarapodás szempontjából az optimális fehérjemennyiség a legdöntőbb jelentőségű, míg a fiziológiailag nem-létfontosságú szénhidrát-bevitellel vigyázni kell, hiszen amellett, hogy kalóriabevitelt jelent, az inzulin-háztartásra gyakorolt jelentős hatása miatt is zsírosíthat. Erre a koncepcióra alapozva, a MyoMax Hardcore nem tölt túl szénhidrátokkal; a szénhidrátok aránya a fehérjéhez és a többi (kalóriát nem biztosító) anabolikus és anti-katabolikus ágenshez nagyszerűnek mondható! A formula összeállításakor egy dizájner szénhidrát-keveréket használtunk fel, amely - hasonlóan fehérje-keverékünkhöz - gyors és lassú felszívódású szénhidrát-forrásokat egyaránt tartalmaz, mint például a szabadalmaztatott Vitargo és Palatinose high-tech szénhidrátokat.

És ez még nem minden! A MyoMax maximalizálja a fejlődésedet számos további tudományosan bizonyított aktív összetevővel! A mi anabolikus, anti-katabolikus és ergogenikus ágenseink között ott van a kreatin öt fejlett típusa plusz egy kreatin-analóg, extra BCAA (elágazó láncú aminósavak) a modern 8:1:1-es leucin : izoleucin : valin arányban. Fejlett glutaminok, köztük két peptid-kötésű változat is. Béta-alanin, egy bizonyított teljesítmény- és sovány izomtömeg-fokozó! Taurin, glicin, HMB, GPLC (glicin propionil-l-karnitin), citrullin malát, és Avena Sativa d-aszparagin-savval és cinkkel, a természetes tesztoszteron-szinted maximalizálása érdekében!

A MyoMax Hardcore mindezeken kívül még tartalmaz egy ,,UltiMatrix" keveréket, a sejt-energiára, a neurotranszmitter előállításra és az inzulinérzékenységre ható magas hatásfokú összetevőkkel, valamint emésztőenzimeket és BioPerine felszívódás fokozót is.

Most már Te is értheted, miért építhetsz sovány izomtömeget, vagy adhatsz le zsírt, a nehezen felépített izomtömeg megtartása mellett, a MyoMax Hardcore használatával!

Minden egyes 140 grammos adag a következőket nyújtja: Optimális fehérje - szénhidrát arány! 52 grammos fehérje és aminósav-tartalom. 22 000 mg extra hatóanyag tartalom. 10 100 mg glutamin és kétfajta glutamin-peptid. 11 640 mg BCAA. 5 500 mg fejlett kreatin-mátrix. 2 000 mg béta-alanin. 1 500 mg HMB. 4 000 mg glicin. 1 500 mg taurin. 1 500 mg citrullin malát. 500 mg Avena Sativa. 500 mg GPLC. 525 mg tirozin.

Adagolás:

1 adag (140g) MyoMax italpor 500ml vízben feloldva fogyasztandó. A kívánt hatás eléréseként, naponta 2 adag fogyasztása javasolt. Az első adag közvetlenül edzés után (esetlegesen fél adaggal edzés előtt, fél adaggal edzés után), míg a második adag bevitele néhány óra elteltével ajánlott. Edzésmentes napokon is 2 adag fogyasztása javasolt. Amennyiben csak 1 adagot kíván fogyasztani, azt leginkább edzést követően tegye meg (opcionálisan fél adag edzés előtt, fél adag edzés után).

Figyelmeztetés: A béta-alanin bizsergető érzést okozhat a bőr felületén.

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Supplement Facts
Serving size: 140 g (approximately 4 scoops)
Amount per servingRDA%*
Calories475 kcal
Calories from Fat26 kcal
Total Fat3 g+
Cholesterol55 mg+
Protein42 g+
Total Carbohydrates56 g+
Sugars3 g+
Sodium330 mg+
Potassium150 mg8%
Vitamin B32,5 mg15%
Calcium127 mg16%
Magnesium82 mcg22%
Folic Acid30 mcg15%
Chromium12 mcg30%
Zinc1,5 mg15%
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance. + RDA not established in the EU.
"MyoMax Hardcore"
Proprietary Matrix
20,077 mg+
Amino Select Matrix (10,000 mg)
L-Leucine, L-Glutamine, Taurine, L-Threonine, L Arginine, L-Alanine, L-Valine, L-Phenylalanine, L-Tyrosine, L-Isoleucine
Proprietary HARDCORE
Multi-Component Creatine Matrix (5,500 mg)

Creatine Monohydrate, MicronTec Micronized Creatine
Monohydrate, Creatine Citrate, Creatine Phosphate, Kre-Alkalyn(R) pH-buffered Creatine Monohydrate, Creatine Pyruvate
Proprietary "BETA" Matrix (4,210 mg)
Beta-Alanine, Beta-Hydroxy Beta-Methylbutyrate (HMB), Avena Sativa, Coleus Forskohlii, Pyruvate, AKG (Alpha-Ketoglutarate)
Proprietary Support Matrix (367 mg)
Bitter Melon, L-Carnitine L-Tartrate, Magnesium, Bromelain, Papain, Alpha Lipoic Acid, BioPerine(R), Zinc, Nicotinamide, Folic Acid, Chromium Picolinate

Typical Total Amino Acid Profile Per 140 g Serving

(Added extra aminos and aminos from the protein sources added together!)
L-Alanine1595 mg
L-Arginine1336 mg
L-Aspartic Acid3608 mg
L-Cysteine507 mg
L-Glutamine & Glutamine Peptides10100 mg
Glycine4623 mg
L-Histidine892 mg
L-Isoleucine2830 mg*
L-Leucine5950 mg*
L-Lysine3445 mg*
L-Methionine885 mg*
L-Phenylalanine1568 mg*
L-Proline3622 mg*
L-Serine1891 mg
Taurine1500 mg
L-Threonine2135 mg*
L-Tryptophan636 mg*
L-Tyrosine2016 mg
L-Valine2860 mg*
*Essential Amino Acids
Ingredients: Maltodextrin, Protein Blend (Instantized Whey Protein Concentrate, Undenatured Micellar Casein, PeptoPro(R) Milk Protein Hydrolysate Providing ~60% Small Amino Peptides), Cocoa Powder (10-12%), Creatine Matrix (Creatine Monohydrate, Micronized Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Creatine Phosphate, Kre-Alkalyn(R) pH-buffered Creatine
Monohydrate, Creatine Pyruvate), Flavoring (Chocolate), Beta Alanine, Dextrose, Beta-Hydroxy Beta-Methylbutyrate, L-Glutamine, L-Leucine, L-Threonine, Taurine, L-Alanine, L-Arginine Base, Palatinose(TM) (isomaltulose), Vitargo(R) (patented, high molecular weight carbohydrate from barley starch), Thickener (Xanthan Gum), L-Valine, Sodium Chloride, Avena Sativa 10:1, L-Phenylalanine, L-Tyrosine, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose) Bitter Melon, Calcium Pyruvate, Coleus Forskohlii (10% Forskolin), L-Carnitine L-Tartrate, L-Isoleucine, Magnesium Oxide, Bromelain, Papain, Alpha Lipoic Acid, Alpha-Ketoglutarate Calcium, BioPerine(R) (Piper nigrum extract), Zinc Sulfate Monohydrate, Nicotinamide, Folic Acid, Chromium Picolinate.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.