Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

USN – TRIPLE OMEGA – ESSENTIAL FATTY ACIDS – 160 KAPSZULA

Új termék

Az esszenciális zsírok rendkívül fontosak az általános egészség megőrzése érdekében. Számos funkciót látnak el, többek között asszisztálnak az izomnövelésben. 

Bővebb leírás

7 050 Ft‎

Egyéb információ

B9Y33RsIIAAP_ZF.jpg:large

Mi a TRIPLE OMEGA?

Az esszenciális zsírsav kiegészítők elengedhetetlen részét képezik táplálék kiegészítő arzenáljainknak. Minden egyes sejtnek szüksége van az omega 3 és 6 zsírsavakra, így részt vállalnak az új izomsejtek építésében is.

Mik az előnyei?

  • Csökkentik a koleszterin szintet.
  • Megvédik a szívet és artériákat.
  • Pozitív hatással vannak az általános jólétre és egészségre.
  • Serkentik a memóriát és koncentrációt.
  • Növelik a tápanyagszállítást az izmokba.
  • Csökkentik a testzsírt.

Adagolás: Fogyasszon naponta háromszor 1 vagy 2 kapszulát. 

Összetétel:

Amount per3 cap.100 cap.
Kilocalories321066.67
Kilojoule133.894463
Protein0.85 gr28.33 gr
Total Carbohydrates0.47 gr15.67 gr
Fat3 gr100 gr
D-alpha-tocopherol30 mg1000 mg
Cold water omega 3 fish oil1650 mg55000 mg
Cold pressed evening primrose oil600 mg20000 mg
Flaxseed oil450 mg15000 mg
Blackcurrent oil300 mg10000 mg

Other ingredients
Water, citric acid (E330), carbon dioxide, acidity regulator (sodium citrate E331), guarana extract, caffeine anhydrous, colour (sulphite ammonia caramel E150d), inositol, flavouring, sweetener (acesulfame-K, aspartame), nicotinamide, calcium d-pantothenate, pyridoxine HCl, cyanocobalamin.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.