Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

PRIMAFORCE – PURE ALA – 100% ALPHA-LIPOIC ACID – 180 KAPSZULA

Új termék

A Primaforce PURE ALA 100%-os gyógyszerészeti tisztaságú alfa-liponsav-at (ALA) tartalmaz, mely egy sokoldalú, vízben és zsírban egyaránt oldódó antioxidáns.

Bővebb leírás

9 400 Ft‎

Egyéb információ

Az ALA semlegesíti a szabad gyököket, valamint növeli a glükogén felvételét. Az ALA továbbá szabályozza a tápanyag felszívódást, eljuttatva a száraz izomszövetekbe a tápanyagot a zsírszövetek helyett, így elősegíti a glükogén felhasználását, és csökkentheti a vércukorszintet is. Összegezve: az alfa liponsav-val kiegészített diéta növelheti mind az izmok méretét és erejét! 

Adagolás: Fogyasszon 1 kapszulát naponta legfeljebb háromszor.

Összetétel:

Amount Per ServingAmt%DV
Alpha-Lipoic Acid300mg
* % Daily Value is based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower based on your calorie needs.
† Daily Value (DV) not established.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.