Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - CLA - CONJUGATED LINOLENIC ACID CAPSULES - 90 KAPSZULA (HG)

Új termék

A CLA kiegészítés javítja a szénhidrát- és zsíranyagcserét, a plazma lipid-profilt, az inzulinérzékenységet, fokozza a zsírvesztést és a zsírmentes testtömeg növekedést. 

Bővebb leírás

6 300 Ft‎

Egyéb információ

A konjugált linolénsav egy speciális, zsírégetés folyamatát is befolyásoló speciális zsírsav, amely természetes formában a húsokban és egyéb élelmiszerben is megtalálható. 
A konjugált linolénsav több izomer összefoglaló neve, a két legtöbbet vizsgált izomer a c9,t11 és a t10,c12.

A Reflex Nutrition CLA 50:50 százalékban, tökéletesen tiszta, aktív formában tartalmazza a két legfontosabb izomért a c9,t11-t és t10,c12-t. Ez a kombináció tökéletes hasznosulást és maximális hatékonyságot garantál.  

Adagolás:

Fogyassz napi 3x2 kapszulát, étkezéskor.

Összetétel:

62434.jpg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.