Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - CLA - CONJUGATED LINOLEIC ACID - 60 KAPSZULA (HG)

Új termék

A diéta támogatója.

Bővebb leírás

3 600 Ft‎

Egyéb információ

A CLA az a zsírsav, amelyre a fogyókúrához, szálkásításodhoz biztosan szükséged van! Széles körben elterjedt tévhit, hogy ha jó alakra vágyunk, akkor minden zsír bevitelét gondosan el kell kerülnünk, ám az esszenciális zsírsavakról és a CLA-ról szóló kutatások elsöpörték ezeket a félelmeket. A kutatások mai állása szerint a zsírok bizonyos fajtáit nem csak, hogy fogyaszthatjuk diétázás, szálkásítás alatt, de kifejezetten hasznosak lehetnek számunkra; a túlzottan alacsony zsírbevitel pedig éppen gátol minket céljaink elérésében!

Az ilyen előnyös hatású zsírok közé tartoznak a konjugált linolsav (CLA) egyes izomerei is, melyek fogyasztása állat- és emberkisérletek során több esetben is hatékonyan csökkentette a test zsírtartalmás, míg esetenként anti-katabolikus, tehát izomleépülést gátló hatást is mutatott. Az eredmények arra utalnak, hogy a SCITEC ESSENTIALS CLA zsírtömeg csökkenése mellet -- a CLA-t a sportoló, fizikailag aktív és inaktív emberek ideális kiegészítőjévé teszi.

Adagolás: Felnőttek napi 2x2 kapszulát szedjenek étkezéssel.

 

Supplement Facts
Serving size: 2 capsules
Servings Per Container: 30
Amount per servingRDA%*
Calories20
Calories from Fat20
Total Fat2 g3%
Polyunsaturated Fat1.5 g
Protein<1 g
Safflower Oil2000 mg (2 g)+
Contains: 80% Conjugated Linoleic Acid (CLA) 1600mg
* RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
+ RDA not established in the EU.
Other Ingredients: Gelatin, Vegetable Glycerin.
Contains <2% of: Natural Caramel Color, Titanium Dioxide Color.

 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.