Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMIX - INOSINE 600 MG - STRONG ATP BOOSTER - 100 KAPSZULA (HG)

Új termék

Az inozin az erő- és állóképességi edzést végző sportolók számára készült, az izmok oxigénellátásának fokozására.

Bővebb leírás

3 950 Ft‎

Egyéb információ

Az inozin növeli a vér oxigénkötő képességét. Az elfogyasztott inozin nagy része a vérkeringésben a vörösvérsejtekbe jut, ezért tud több oxigént felvenni. Ez a hatás 1-2 óráig tart. Az inozin tehát javítja a légzést és az erőnlétet.

Adagolás:

1-2 kapszula, 30 - 45 perccel fizikai aktivitás előtt

Összetétel:

Amount per 1 capsule                                 % Daily Value*
Active Ingredients
Inosine (Hypoxanthine Riboside)                                  600 mg
* Daily Value not established

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.