Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NATROL - DIGEST SUPPORT - ENZYME BLEND - 60 KAPSZULA

Új termék

Ez a hatékony enzim keverék segíti a fehérjék, zsírok és szénhidrátok emésztését. 

Bővebb leírás

2 600 Ft‎

Egyéb információ

A Natrol Digest Support támogatja az egészséget és a jó közérzetet, azáltal, hogy hatóanyagai alaposan és nagy hatásfokkal bontják le az ételeket, hogy a tápanyagok a szervezet számára felhasználhatók legyenek.

Adagolás:

Napi 2 kapszula, 3 alkalommal étkezés előtt bevéve

Összetétel:

Supplement Facts
Serving Size: 2 Capsules
Servings per Container: 30
Amount Per Serving% Daily Value
Calcium (as Tricalcium Phosphate)60 mg6%
Digest Support Enzyme Blend
(Protease I, Protease II, Amylase (contains wheat), cellulase, lipase, lactase, sucrase, maltase, HemiSeb® proprietary enzyme complex (glucanase, xylanase, pectinase, phytase)
1000 mg*
*Daily value not established.
Other Ingredients: Gelatin, maltodextrin, water, magnesium stearate, silica.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.