Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMIX - ENZYMEX MULTI - SUPPORTS ENHANCED DIGESTION - 90 KAPSZULA (HG)

Új termék

Az EnzymEx Multi a hatékony emésztéshez szükséges enzimek spektrumát tartalmazza.

Bővebb leírás

4 800 Ft‎

Egyéb információ

A felhasznált enzimek mikrobiális eredetűek (amiláz, celluláz, laktáz, lipáz, bakteriálisan semleges proteáz), a termék teljes mértékben növényi eredetű.

Adagolás:

Napi 2 kapszula, étkezéssel

Összetétel:

Serving size: 2 capsules
Amount per Serving                                               % Daily Value*
Active Ingredients
Amix™ EnzymeX - plant enzymes
300 mg
Protease
1 800 U
Amylase
720 U
Fungal Lactase
120 U
Lipase
30 U
Cellulase
6 U
* Daily Value not established

Other Ingredients: Di-Calcium Phosphate, Gelatin capsule (made from pure gelatin, water, dyes: titanium dioxide), Methocel® (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems), magnesium stearate, silicon dioxide.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.