Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

TWINLAB - FIBERSOL - PSYLLIUM, PECTIN AND GUAR GUM SOLUBLE DIETARY FIBER - 200 KAPSZULA (ND)

Új termék

A Twinlab Fibersol egy zöldségekből, gyümölcsökből és gabonafélékből nyert rost-komplex, mely segíti az emésztőrendszer egészséges működését, a felhalmozódott salakanyagok eltávolítását, erősíti az immunrendszert és javítja a vitalitást.

Bővebb leírás

5 400 Ft‎

Egyéb információ

A Fibersol-t az előállítás technológiája, a formula maximális tisztasága és egyedülálló hatóanyag keveréke különösen érzékeny személyek számára is problémamentesen fogyathatóvá teszi!

Adagolás: napi 3-5 kapszula, bőséges vízzel

Összetevők: 

Supplement Facts

Serving Size 3 Capsules

Servings Per Container 66

Amount Per 3 Capsules

% Daily Value

Calories

10

 

Total Carbohydrate

2g

1%*

Dietary Fiber

2g

8%*

Soluble Fiber

2g

+

Vitamin C

60g

100%

Fiber Blend Concentrate

2221mg

+

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet

+ Daily Value not established

Other Ingredients

Gelatin, Purified Water, MCT, Croscarmellose Sodium


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.