Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NATROL - ACIDOPHILUS PROBIOTIC - 100 KAPSZULA

Új termék

A Natrol® Acidophilus egy olyan probiotikum készítmény, mely segíti az emésztés és a bélrendszer egészségének fenntartását.

Bővebb leírás

2 250 Ft‎

Egyéb információ

Az Acidophilus "barátságos" baktériumok csoportja, melyek a vékonybélben élnek.

• Garantált 1 milliárd élő baktérium kultúra

• Elősegíti az egészséges emésztést

• Javítja a bélmozgást és a rendszerességet

• Segíti az immunfunkciók működését

1 kapszula, akár napi 3 alkalommal segít fenntartani a "barátságos" baktériumok egyensúlyát az emésztőrendszerben. Ezek az organizmusok hozzájárulnak továbbá az ételek lebontásához és a tápanyagok felszívódásához.

Adagolás:

1 kapszula étkezés előtt 30 perccel, napi 3 alkalommal

Összetétel:

Supplement Facts
Serving Size:1 Capsule
Servings Per Container:100
Lactobacillus Acidophilus (1 Billion Live Cultures at Time of Manufacture) * 100 mg*

<tdDaily Value not established.

 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.