Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUSCLETECH - CLEAR MUSCLE PERFORMANCE SERIES - 168 KAPSZULA (HG)

Új termék

A CLEAR MUSCLE egy átlátszó folyadékkapszula, amely a forradalmi izomépítő BetaTOR™-t tartalmazza. A BetaTOR™ egy élvonalbeli pH semleges HMB-származék, a leucin metabolitja. Ez az összetevő a kulcsa a példátlan biohasznosulásnak, hatékonyságnak és eredményeknek.

Bővebb leírás

13 900 Ft‎

Egyéb információ

clear-muscle-02.jpg

Az izmokba kerülve a CLEAR MUSCLE összetevői aktiválják az anabolikus folyamatokat (p70S6k/mTOR). Ezen kívül a pretaoszóma-ubikvitin rendszer gátlásával az izomlebontást is akadályozza.

Összességében a CLEAR MUSCLE felerősíti a protein szintézist, az izomlebontást pedig csökkenti, tökéletes környezetet teremtve az izomépítéshez.

Adagolás:

Napi 3x2 kapszula, reggel, kora délután és este. Az egyik adagot lehetőleg edzés előtt fél órával fogyaszd!

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

BetaTOR (Free acid beta-hydroxy-beta-methylbutyrate)

1000mg

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Choline chloride, veggie caps (hypermellose,water), Silicon dioxide


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.