Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMIX - PURE LEU-HICA - MAXIMAL MUSCLE-BUILDING STIMULATOR - 90 KAPSZULA (HG)

Új termék

A HICA előnyös lehet minden intenzíven sportoló ember számára, hogy ezzel a katabolizmust kordában tartsa, és elkerülhesse a túledzettséget. 

Bővebb leírás

7 250 Ft‎

Egyéb információ

A HICA, vagy leucinsav a leucin izmokban és kötőszövetben zajló anyagcseréjének végterméke. A legújabb klinikai bizonyítékok szerint a HICA hatásos antikatabolikus kiegészítő, oly módon, hogy képes csökkenteni az izomszövetet lebontó enzimek hatását.

Adagolás:

Edzés előtt 2 kapszula, edzés után 1 kapszula

Összetétel:

Serving size: 1 capsule

Amount per Serving                         

Active ingredients                                                           % Daily Value

HICA - alpha-hydroxy-isocaproic acid

500 mg*

Vitamin C (as ascorbic acid)

100 mg (166%)

CRT-ss (Controlled Release Technology Support System)

 

Methocel® (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems)

* Daily Value not established

 Other Ingredients: Gelatin capsule (made from pure gelatin, water, dyes: titanium dioxide), magnesium stearate, silicon dioxide


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.