Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - COLOSTRUM - MINIMUM 35% LEVEL OF IMMUNOGLOBULINS - 100 KAPSZULA (HG)

Új termék

A kolosztrum vagy más néven előtej, az egyik legkülönlegesebb, legértékesebb természetes tápanyag, amit minden emlős, így az ember is  a szülés utáni 24 órán belül termel.

Bővebb leírás

5 250 Ft‎

Egyéb információ

A kolosztrum a növekedéshez, fejlődéshez, egészséges immunitás kialakulásához alapvetően fontos hatóanyagok kiegyensúlyozott keveréke.

Immunglobulinokban bővelkedik, támogatja  az immunrendszert, vitaminok, aminosavak, citokineknek (interferonok, interleukinok), növekedési faktorok (IgG faktorok) és nyomelemek gazdag forrása. 

A Reflex Colostrum csak és kizárólag fagyasztva szárított kolosztrumot tartalmaz 35% IgG (G immunoglobulin) standard tartalommal. Tehén előtejből kivonva. 

Adagolás:

1-3 kapszula 2-4 alkalommal naponta, vagy az orvos által javasolt módon.

Összetétel:

62432.jpg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.