Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMIX - BETA ECDYX - PURE BETA ECDYSTERONES - ANABOLIC ENVIRONMENT ENHANCER - 90 KAPSZULA (HG)

Új termék

A Beta Ecdysteron a szervezetben egy erősen anabolikus környezetet megteremtésében vesz részt, növeli az izmok glikogén raktárait, támogatja az izomépítést, növeli a teljesítményt, erőt és kitartást.

Bővebb leírás

8 900 Ft‎

Egyéb információ

Az Amix Beta Ecdyx 90%-os Beta-Ecdysteron (20-Beta-Hydroxyecdysterone) tartalommal rendelkezik. 

?Előnyei:
- Támogatja a szervezet anabolizációját
- Segít az izomtömeg növelésében
- Támogatja az általános teljesítmény, erőt és állóképessé  növekedését
- 300 mg hatóanyag kapszulánként

Adagolás:
Egy kapszula naponta kétszer, elegendő mennyiségű vízzel vegye be. Optimális adagja 5-10 mg testsúlykilogrammonként. Az elegendő fehérjebevitel a színvonalas anabolizmus előfeltétele.  A terméket max 4 hétig fogyassza, amit min 2 hetes szünetnek kell követnie.

Supplement Facts:
Serving size: 1 capsule
Amount per Serving 
Active ingredients  % Daily Value*
Cyanotis Arachnoidea (Standardized for 90% Ecdysterones)
300 mg
CRT-ss (Controlled Release Technology Support System)
Methocel(R) (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems),
Other Ingredients: Gelatin capsule (made from pure gelatin, water, dyes: titanium dioxide), magnesium stearate, silicon dioxide.
* Daily Value (DV) not established

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.