Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MHP - VASCULORE - LEGENDARY PUMP ENHANCER - 60 KAPSZULA

Új termék

Ne ragadj le az arginint tartalmazó bedurrantóknál! Lépj a következő szintre és tapasztald meg az eddigi legjobb izombedurranást a Vasculore segítségével!

30 ADAG

Bővebb leírás

9 250 Ft‎

Egyéb információ

Az MHP Vasculore egy vadonatúj stimulánsmentes edzés előtti kapszula, mely új szintre emeli az izmok edzés közbeni vérbőségét, pumpáltságát és tápanyagállását.

A Vasculore kulcsösszetevői gyorsan emelik meg az NO szintet, mely az erek tágulását idézi elő, az izmokba áramló nagy mennyiségű vér pedig telt izomzatot kölcsönöz. De nem csak a kinézetről van, az edzésteljesítmény is javul.

A legtöbb hasonló formula az arginin NO fokozó hatására épül, de tény, hogy az arginin nagyon gyorsan lebomlik a szervezetben, így alacsony hatásfokú eszköz a véráramlás növelésére. A Vasculore túllép az argininen és korábban nem használt kombinációval éri el a maximális pumpáltságot. A formula egy újszerű növényi kivonatot a Spectra-t is tartalmazza, mely önmagában 60%-os NO növekedést képes előidézni már egyetlen adag elfogyasztása után!

Bár a bedurranás fontos az izmokba történő tápanyagszállítás és nem utolsósorban esztétikai szempontok miatt is, önmagában csak keveset ad hozzá az edzésteljesítményhez.  A Vasculore viszont támogatja az izomtömeg növelését, és hozzájárul az erőszint és regenerálódás fokozásához is. Ennek a kulcsa az elevATP. Ez a hatékony összetevő az izmok energiaforrását turbózza fel, növeli a teljesítményt és az izomtömeget, és csökkenti a túledzettség tüneteit is.

Végül de nem utolsósorban a Vasculore az izommunkához szükséges alapvető elektrolitok hatékony dózisával van kiegészítve, mely késlelteti a kifáradást.

Adagolás:

30 perccel edzés előtt fogyassz 2 kapszula Vasculore-t. A maximális dózis - csak haladók számára ajánlott - napi 4 kapszula.

Összetétel:

Amount Per Serving% Daily Value †
Vitamin C (As Ascorbic Acid)30 mg30%
Folic Acid100 mcg25%
Sodium (As Sodium Chloride)25 mg1%
Potassium (As Potassium Phosphate)25 mg1%
Legendary Muscle Pump Complex1075 mg ‡
L-Citrulline750mg
Arginine-ABB (Alpha-Amino-Butyrate)125mg
L-Norvaline100mg
Pomegranate Fruit Extract50mg
Spectra™50mg      
(Consisting of Green Coffee Extract, Green Tea Extract, Broccoli sprout concentrate, Onion extract, Apple Extract, Acerola extract, Camu Camu concentrate, Quercetin, Tomato concentrate, Broccoli concentrate, Acai concentrate, Basil concentrate, Cinnamon concentrate, Garlic concentrate, Oregano concentrate, Turmeric concentrate, Carrot concentrate, Elderberry Concentrate, Mangosteen concentrate, Blackberry concentrate, Blackcurrant extract, Blueberry Extract, Chokeberry concentrate, Raspberry concentrate, Sweet Cherry concentrate, Spinach concentrate, Kale concentrate, Bilberry Extract, Brussel Sprout concentrate)
Elite Muscle Performance & Hydration Blend127.5 mg ‡
elevATP® (ancient peat and apple fruit extract) (from Malus domesticus)75 mg      
Sodium (As Sodium Chloride)25 mg      
Potassium (As Potassium Phosphate)25 mg      
BioPerine® (Black pepper (Piper nigrum) fruit extract)2.5 mg      
† Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. ‡ Daily Value not established.
Other Ingredients:
Hypromelose, Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide.

 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.