Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

UNIVERSAL – SHOCK THERAPY – PRE-WORKOUT NO SUPPLEMENT – 1,85 LBS – 840 G (ND)

Új termék

A Shock Therapy a legfejlettebb nitrogén-monoxid (NO) aktivátorok, kreatin-analógok és simulánsok keveréke, melyek drámai edzésintenzitást, extrém erezettséget, bedurranást és izomnövekedést produkálnak.

Bővebb leírás

13 250 Ft‎

Egyéb információ

Fizikai terhelés, genetikai adottságok, kőkemény izomzat? Igen, ezek valóban fontos és nélkülözhetetlen faktorok. De a mentális erő nélkül, ami levisz a terembe, ami garantálja azt az intenzitást, ami új dimenziókat nyit a fejlődésedben, nem jutsz sehová! Ez a fejlődés motorja! Minél nagyobb vagy azonban, annál nehezebbé lesz a mindennapi munka, és a tűz ébren tartása!

Ha a tökéletes edzés előtti formulát keresed, ami segít szétzúzni az előtted tornyosuló korlátokat, akkor megtaláltad. A Shock Therapy a legfejlettebb nitrogén-monoxid (NO) aktivátorok, kreatin-analógok és simulánsok keveréke, melyek drámai edzésintenzitást, extrém erezettséget és izomnövekedést produkálnak. Szemben a hagyományos edzés előtti NO formulákkal, a Shock Therapy-t megerősítettük egy speciális antioxidáns komplexszel, mely kritikus kiegészítője lehet az oxidatív hatású nitrogén-monoxid fokozó összetevőknek. A Shock Therapy folyamatos, bőrrepesztő bedurranást garantál, ám megvéd a megemelkedett nitrogén-monoxidszintből fakadó fokozott szabadgyök termelés károsító hatásaitól.

Miért válaszd az Universal Nutrition Shock Therapy-t? Mert működik! Ha energizált és motivált akarsz lenni a teremben, akkor a Shock Therapy Neked készült! Még nagyobb súlyok, még több ismétlés, és még nagyobb izmok! Folyamatos telítettség, fokozott vér-, tápanyag- és oxigénáramlás! A formula nem tartalmaz cukrot, így nem kell aggódnod a zsírfelhalmozás miatt sem! Csak a legjobb minőségű és leghatékonyabb összetevők. A Shock Therapy a világ legfejlettebb edzés előtti energizáló és sejt-volumenizáló mátrixa! R-ALA tartalma segíti a kreatin és nitrogén monoxid fokozó hatóanyagok célba érését. A hagymányos formulák nem tartalmaznak alfa-lipoikus savat, vagy ha mégis, akkor az standard ALA, ami kevésbé hatékony, mint az általunk használt R-ALA.

Olyan termékre van szükséged, ami a zónában tart, amivel várni fogod a következő edzést, amitől úgy érzed élsz és nincsenek korlátok! Ez a Shock Therapy világa! Mentális fókusz, extrém intenzitás, kirobbanó erőszint, bőrszaggató bedurranás és drámai növekedés! Az edzéseid mindörökre megváltoznak!

NO Super Pump Complex 

A NO Super Pump Complex Arginin AKG, Citrullin-malát és karnozin keveréke. Ez a kombináció maximalizálja az NO termelést. A nitrogén-monoxid egy fontos vazodilatátor (érfaltágulat fokozó) hatású gáz halmazállapotú anyag, melynek megemelkedett szintje nyomán a kitágult érfalakon belül nagyobb volumenű véráramlás, így oxigén-, tápanyag- és hormon szállítás válik lehetővé. A fokozott vér-, oxigén és tápanyagáramlás eredménye bőrrepesztő pumpahatás, fokozott edzés teljesítmény, egész-napos teltség és erezettség, csökkent fáradtságérzet, gyorsabb regenerálódás és úthálózatszerű erezettség!

Muscle Volumizing Complex 

A Muscle Volumizing Complex trikreatin-malát és glikociamin speciális mátrixa, mely fokozza a sejtek hidratációját és a sejttérfogatot. A fokozott hidratáció nem bőr alatti vízvisszatartást és így vizes és puha külsőt jelent, hanem az izomsejteken belüli vízvisszatartást. Ez nem csupán teltebb és nagyobb izmokat jelent, hanem fokozott tápanyagfelvételt és fehérjeszíntézist!

Energy & Nootropic Complex 

Az Energy & Nootropic Complex olyan energizálók keveréke, mint a methilxanthin és az evodiamin. Ezek az erőteljes hatóanyagok kirobbanó energiaszintet és edzésintenzitást garantálnak! Mik azok a nootrop-hatóanyagok? A nootrop hatóanyagok az idegrendszer funkcióra pozitív hatást kifejtő összetevők. Javítják a mentális élességet, a koncentrációképességet és a kitartást. Ez a komplex adja meg azt a tökéletes agy-izom kapcsolatot amire a mindent elsöprő edzésekhez szükséged van!

Antioxidant Complex 

Szemben a hagyományos edzés előtti NO formulákkal, a Shock Therapy-t megerősítettük egy speciális antioxidáns komplexszel. A nitrogén-monoxid egy esszenciális molekula a szervezetben, azonban a nitrogén-monoxid fokozó formulák emelik  a szabadgyökök képződését, melyek károsíthatják a sejteket. A Shock Therapy antioxidáns komplexe zöld-tea kivonat, R-ALA, NAC és szőlőmag kivonat speciális arányú keveréke, mely semlegesíti a szabadgyököket és megóvja a sejteket az oxidatív stressz károsító hatásaitól. Röviden az antioxidáns komplex segítségével úgy élvezheted a megemelkedett NO szint előnyeit, hogy közben nem kell aggódnod annak esetleges mellékhatásaitól.

Elektrolit & pH optimalizáló komplex 

A Shock Therapy a legfejlettebb hatóanyagok keveréke, de egy kombináció csak akkor lehet tökéletes, ha célba is ér. A Shock Therapy elektrolit és pH transzportrendszere az ami a tökéletes felszívódást és hasznosulást garantálja. Ez a speciális keverék a véráramba juttatja és az izmokba pumpálja a Shock Therapy izomépítő hatóanyagait. Emellett segíti az edzés során keletkező salakanyagok eltávolítását, az elektrolit egyensúly helyreállítását, fokozza a kitartást és a teljesítményt. Minden, amit egy testépítő kívánhat!

Adagolás:

Keverj el 1-2 adagolókanál Shock Therapy-t 3-4 dl hideg vízben és fogyaszd 30 perccel edzés előtt!

Összetétel:

Supplement Facts

Serving Size 1 Scoop (~20g)

Servings Per Container 40 + 2 Free

Amount Per Serving

% DV

Calories

20

 

Total Carbohydrates

5g

2%*

Sugars

0g

**

Niacin

10mg

50%

Vitamin B6 (As Pyridoxine HCL)

10mg

500%

Vitamin B12 (As Cyanocobalamin, Methylcobalamin)

10mcg

167%

Calcium (As Carbonate)

25mg

3%

Magnesium (As Magnesium Oxide)

25mg

6%

Sodium (As Sodium Bicarbonate, Trisodium Phosphate)

120mg

5%*

Potassium (As Potassium Phosphate)

60mg

2%

Shock Therapy® Proprietary Formula

 

NO Super Pump Volumizing Complex

5000mg

 

Creatine Complex

 

**

(Creatine Monohydrate, Creatine MagnaPower®)

Arginine Matrix (Arginine HCL, Arginine AKG, ArginoCarn® [Acetyl-L-Carnitine Arginate Dichloride)

 

**

Citrulline Malate

 

**

GlycoCarn® (Glycine Propionyl L-Carnitine HCL)

 

**

Pine Bark Extract (Pycogenol)

 

**

Glucuronolactone

 

**

Muscle Strength Blend

5500mg

 

BCAA Complex (L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine

 

**

L-Taurine

 

**

CarnoSyn® Beta-Alanine

 

**

SustamineTM (L-Alanyl-L-Glutamine)

 

**

Acetyl L-Carnitine

 

**

Enertropic & Antioxidant Complex

1200mg

 

L-Tyrosine

 

**

Choline Bitartrate

 

**

Caffeine Anhydrous

 

**

Guarana Seed

 

**

Yerba Mate (Leaf)

 

**

Kola Nut Powder (Seed)

 

**

Green Tea Extract (Polyphenols, EGCG)

 

**

Grapeseed Extract (OPC)

 

**

L-Cysteine HCL

 

**

Na-R-Alpha Lipoic Acid (Na-R-ALA)

 

**

NAD (Nicotinamide Adenine Dinucleotide)

 

**

Electrolyte & Delivery Complex

5265mg

 

Shock Therapy® Carb Blend

 

**

(Glucose Polymers, D-Glucose, Trehalose

  

Sodium Bicarbonate

 

**

Potassium Phosphate

 

**

Trisodium Phosphate

 

**

Calcium Carbonate

 

**

Magnesium Oxide

 

**

* Percent Daily Values (%DV) are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs. ** Daily Value not established.

Other Ingredients: Natural And Artificial Flavors, Citric Acid, Malic Acid, Sucralose, Acesulfame Potassium, Red #40 Lake.

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.

 

This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.