Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SAN – LAUNCH FULL IMPACT 4350 – PSYCHOACTIVE PRE WORKOUT PHENOM – 9,5 OZ. – 272 G (ND)

Új termék

A Launch 4350 kifejezetten az agy-izom kapcsolat tökéletesítésére vágyó atlétáknak kifejlesztett edzés előtti formula!

Bővebb leírás

9 000 Ft‎

Egyéb információ

Lépted már úgy át az edzőterem küszöbét, hogy az a gondolat keringett benned, hogy életed legjobb edzése vár rád? Hogy megállíthatatlan vagy? Hogy annyi energia és motiváció munkál benned, hogy képes vagy megdönteni minden addigi rekordod?

Ha érezted már ezt, akkor tudod, hogy milyen pokolian jó érzés így megérinteni a vasat! Nos, a Launch az az edzés előtti formula, ami ezt az érzést garantálja. A Launch kifejezetten az agy-izom kapcsolat tökéletesítésére vágyó atlétáknak lett kifejlesztve. A LAUNCH összetétele azon a gondolaton alapul, hogy maximális teljesítmény a sportoló agyában keresendő: a végtelen erő, a mentális éberség, a robbanékony edzésintenzitás a fejben létezik! Ha a kimeríthetetlen izomerő, a borotvaéles mentális élesség, és kirobbanó edzésintenzitás az amit keresel, akkor nem kell tovább kutatnod! Egyedülálló hatóanyag mátrixát úgy alakítottuk ki, hogy beindítsa azokat az agyi biokémiai folyamatokat, melyek a maximális teljesítményt garantálják!

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál SAN LAUNCH 4350-t 3 dl hideg vízben, és fogyaszd edzés előtt 30 perccel! 

Összetétel:

Supplement Facts

Serving Size: 1 Scoop (6.2 g)

Serving Per Container:   45

Amount Per Serving

% DV

Ultra Pure High Octane LAUNCH Matrix
(Nitrox02TM [Di-L-Arginine L-Malate], N-Acetyl-L-Tyrosine, 01PrimerTM [Ornithine Alpha-Ketoglutarate],Caffeine Anhydrous[Natural],Magnesium Creatine Chelate, Dimethyl Amino Ethanol, B-Phenylethamine HCI, CDP-CognixTM [Cytidine-5'-dipshosphocholine],Citrus Reticulata Extract [fruit][STD. to N-Methyltyramine Alkaloid], Thebroma Cacao L. [Std. to N-Comaronyl-Dopa])

4350mg

?

Other Ingredients: Natural and artifical flavors (Maltodextrin, Nat & Art Spray Dried Orange flavors, Spray dried Orange Juice, Beta carotene E160, E curmicin extract color E100, Grape skin color E163), Citric Acid, Sucralose, Acesulfame-K,Calcium Silicate  

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet  Daily Value not established

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

 

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.