Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CUTLER NUTRITION – LEGEND – PRE-WORKOUT ENERGY – 4,93 OZ. – 140 G (ND)

Új termék

A LEGENDTM egy pokolian erős edzés előtti formula, ami egyszerre indít be különböző fiziológiai folyamatokat.

Bővebb leírás

10 500 Ft‎

Egyéb információ

78539.jpg

A nevem Jay Cutler. Még mindig versenyzek, és még mindig képes vagyok a legjobbakkal is harcba szállni. Én minden egyes edzésem előtt egy adag LEGEND-et fogyasztok. Ez a formula megadja azt a kirobbanó energiaszintet és állóképességet, amire szükségem van ahhoz, hogy olyan keményen és hosszan tudjak edzeni, hogy a legjobb legyek!”-Jay Cutler.

A LEGENDTM egy pokolian erős edzés előtti formula, ami egyszerre indít be két különböző fiziológiai folyamatot. A hatóanyag-komplex aktív összetevőinek köszönhetően egyrészt közvetlenül stimulálja központi idegrendszeredet, ami azonnali energiával áraszt el. Másrészt speciális aminosav mátrixa mind a gyors- mind a lassú harántcsíkolt izomrostok teljesítményét fokozza, miközben beindítja az anabolikus jelátviteli útvonalakat! A LEGEND a legális teljesítményfokozás és izomépítés legújabb generációja, szinte a bevétel pillanatában fokozza energia- és erőszinted, és a kezedbe adja az irányítást, hogy a maximumot hozd ki minden egyes edzésedből… ÁLLÓKÉPESSÉG, ERŐ és GYORSASÁG! LÉGY TE A LEGENDA!

Adagolás:

Fogyassz 1 adag JAY CUTLER SERIES LEGEND-t 15-30 percel edzés előtt 4-5dl hideg vízben elkeverve.

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

CUTLER PRE-TRAINING MATRIX(TM) (Proprietary Blend)

3750 mg **

CUTLER PRE-TRAINING MATRIX(TM) (Proprietary Blend)

Creatine (as creatine monohydrate and creatine HCl)

 

**

TMG (trimethylglycine)

 

**

Taurine

 

**

Caffeine (as caffeine anhydrous)

 

**

Beta-alanine (as CarnoSyn®)

 

**

Plumbago zeylanica (root)

 

**

Cullen corylifolium (seed)

 

**

Pausinystalia yohimbe (bark)

 

**

Glutamine (as trans-alanyl-glutamine)

 

**

Rhizomatous iris (whole)

 

**

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Natural And Artificial Flavors, Citric Acid, Maltodextrin, Sucralose, Silica, Acesulfame K, and FD&C Red No. 40.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.