Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CYTOSPORT – CYTOMAX RTD – SPORTS PERFORMANCE DRINK – 500 ML

Új termék

A CYTOMAX a legfejlettebb komplex szénhidrátot és elektrolitokat tartalmazó teljesítményfokozó energiaital. Megfelelő hidratációt és folyamatos energiát biztosít, valamint csökkentett fáradtságot eredményez edzés közben. 

Bővebb leírás

7 000 Ft‎

Egyéb információ

• Legyőzi az ’égést’: CYTOMAX szabadalmaztatott alfa L-polilaktátja semlegesíti az izmaid tejsav termelését, ami csökkenti az égető érzést intenzív edzés közben, és minimalizálja az edzés-utáni izomlázat.

• Folyamatos energia: a komplex szénhidrátok stabilizálják a vércukorszintet edzés közben.

• Sejtvédelem: az antioxidánsok csökkentik az edzés által kiváltott szabad gyökök káros hatását az izomsejteken.

• Oxigén szállítás: a szukcinátok fokozzák az oxigén szállítást, ami csökkenti az érzékelt erőfeszítést és minimalizálja az izomsérüléseket.

• Celluláris egyensúly: az elektrolitok biztosítják, hogy a sejt tápanyag-egyensúlya gyorsan helyreálljon edzés után.

• Alacsony ozmolalitás: biztosítja, hogy a folyadékok olyan gyorsan elérjék az izmaidat, mint a víz!

• Természetes növényi "emelés": csökkenti az érzékelhető erőfeszítést, hogy keményebben tudjál edzeni.

Adagolás: Fogyaszd edzés előtt 15 perccel. 

Összetétel: 

Amount Per
Serving
% Daily
Value
Calories
60 
N/A*
Total Fat
N/A*
Sodium
90 Mg
4%
Potassium
40 Mg
1%
Total Carbohydrate
14 Gm
5%
Sugars
8 Gm
N/A*
Protein
0 Gm
N/A*
Vitamin C
45%
MAGNESIUM
2%
Chromium
25%

* Daily value not established

Other Ingredients:
Purified Water, Maltodextrin, Crystalline Fructose, Dextrose (Glucose), Alpha-L-Polylactate, Malic Acid, Sodium Citrate, Natural Flavors, Phosphoric Acid, Cellulose Gum, Potassium Citrate, Ascorbic Acid, Gum Arabic, Ester Gym, Medium Chain Triglycerides, Beta-Carotene (added for color), Magnesium Oxide, Stevia Extract, Chromium Chloride.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.