Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUTANT - MAYHEM - UNCENSORED PRE-WORKOUT MADNESS - 720 G

Új termék

Elképesztő energia, intenzív bedurranás!

Bővebb leírás

10 750 Ft‎

Egyéb információ

mutant-mayhem.jpg

A vassal vívott napi szintű háború hosszú, véget nem érő, így néha úgy fest, a vas az erősebb. Mi is tisztában voltunk ezzel, így professzoraink kifejlesztettek egy új szérumot, mely olyan intenzitást és energiát biztosít az új faj számára, mellyel minden korábbi határ áttörhető. Az alkotás neve pedig Mutant Mayhem: egy szuperkoncentrált edzés előtti szérum, mely arra szolgál, hogy edzéseidet minden emberi határon túllendítse - a szörnyetegek szintjére!

Az új Mutant Mayhem tartalmazza a legerősebb energizáló stimulánsokat, és izomépítő anyagokat, melyeket ma a testépítésben ismernek. Arra szolgál, hogy elképesztő energiával lásson el, és intenzív bedurranást biztosítson, így egyetlen szuperkoncentrált dózis után elszabadítja benned a vérengző mutánst! Egyetlen adag garantáltan biztosítja a győzelmedet a vassal vívott csatában!

A Mutant Mayhem segít neked:

  • Nagyobb energiával és koncentráltabban edzeni
  • Keményebben és hosszabban edzeni, végig nagy intenzitással
  • Izmot építeni, és jobban bedurranni
  • Azonnali eredményeket tapasztalni - erős formula, gyors hatás!

Adagolás:

Csak edzésnapokon használd! Keverj el 1 adagolókanállal 2-3 dl vízben és fogyaszd edzés előtt 15-30 perccel!

Összetétel:

supplementshousehu_taplalekkiegeszitok_w


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.