Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

STACKER2 - RUSH ACCELERATED - NEW GENERATION ULTRA CONCENTRATED PRE-WORKOUT - 454 G (HG)

Új termék

Igazi adrenalin löketet és extrém magas energiaszintet biztosít.

DMAA mentes, EU-ban engedélyezett változat!

Bővebb leírás

9 350 Ft‎

Egyéb információ

Az extrém terhelés szélsőséges körülmények között képes mozgósítani a szervezet adrenalinszintjét, ami olyan teljesítményt tesz elérhetővé, amely standard körülmények között nem lehetséges. Ez az erő az adrenalin hozadéka. Adrenalint a szervezet akkor bocsájt ki, ha közvetlen veszélyt észlel, vagy a megfelelő anyagok hatására. A RUSH tartalmazza ezeket az anyagokat!

A RUSH 9 g-os mennyisége edzés előtt az adrenalin szintet háromszorosára fogja emelni. Extrém  és nehézsúlyú (de egészséges) sportolók esetében a megfelelő adag tesztelhető, úgy, hogy maximális mennyisége 15 gramm legyen, de szakember felügyeletét javasoljuk!

Gyors izom növekedés

A RUSH sokkal több, mint energia edzés közben. A kreatin és arginin szép, pumpált izmokat biztosít, így az edzőteremben a maximumot hozhatod ki magadból. Minden edzésen nagyobb súlyt emelsz, az izom gyorsabban épül, mint valaha. Azonnali, jól látható eredmények - erről van szó!

A magas hatásfok ellenére a RUSH termék megfelel a legmagasabb egészségügyi, minőségi szabványoknak és előírásoknak, amelyeket az US Food and Drug Administration (FDA ) határoz meg. Ezért minden kezdő és haladó testépítőnek ajánlható.

Adagolás:

9g (3 mérőkanál) 150ml vízben feloldva, 30 perccel edzés előtt

Azoknak a kezdő sportolóknak, akik nem rendelkeznek tapsztalattal hasonló jellegű edzés előtti stimulánsokkal, nem ajánljuk! Ez rendkívül potens stimuláns! Az izmok bizsergő érzését a hatóanyagok okozzák.

 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.