Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

STACKER2 - HELL N.O. - THE MOST ADVANCED PRE-WORKOUT IGNITER - 2 LBS - 908 G (HG)

Új termék

Tapasztald a megdöbbentő bedurranást, kőkemény izmokat, maximális energiát és koncentrációt!

Bővebb leírás

9 600 Ft‎

Egyéb információ

NVEStacker-HellNO.jpg

Az extrém bedurranást az NO hajtómű és gyógyszerészeti tisztaságú béta-alanin váltja ki. A piac leghatékonyabb N.O. formulája lerombolja a mentális és fizikai korlátokat, növekedést serkentő anyagokkal elárasztva az izmokat.

Adagolás:

2 mérőkanál (30g) kb. 150ml vízben feloldva 30-40 perccel edzés előtt

Összetétel:

hell n.o. supplements


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.