Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

OLIMP SPORT NUTRITION - AMOK - DESIGNED FOR NATURAL BORN FIGHTERS - 60 KAPSZULA (O)

Új termék

Az AMOK egy született „gyilkos"! Megalkotásának oka az volt, hogy egy olyan formulát dobjunk a piacra, mely extrém motivációt és emberfeletti kitartást garantál! Amely megállás nélküli vad és égető energiával táplál, mely tornádóként dübörög végig a testeden szinte a bevétel pillanatában...és az egész edzésed alatt veled marad.

67153.jpg

Bővebb leírás

4 000 Ft‎

Egyéb információ

amok2.jpg

Az AMOK egy egyedi keverék, melyben pontosan válogatott mennyiségű beta-alanint, L-tirozint, taurint találsz 1,3,7- trimethylxantin-nel és ginzenggel megerősítve, hogy szinte darabokra tépjen!

Ehhez az pokolian erős mátrixhoz vitaminok és ásványi anyagok precíz keverékét adtuk, melyek kielégítő bevitele és jelenléte alapvető feltétele az energetikai folyamatok stabilitásának a rendkívüli fizikai megerőltetés alatt!

Adagolás:

Fogyassz 1-2 kapszula AMOK-t edzés előtt 30 perccel!

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

Energy

37,6 kJ/9 kcal

Protein

2,2 g

Carbohydrates

0 g

Of which sugar

0 g

Fat

<0,02 g

Of which saturated fat

0 g

Fibre

0 g

Sodium

0 g

Taurine

550 mg

L-tyrosine

500 mg

Beta-alanine

350 mg

1,3,7-Trimethylxanthine (caffeine)

300 mg

Panax Ginseng extract

200 mg

Magnesium

150 mg (40%*)

vit. B6

3,5 mg (250%*)

† Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet** Daily Value (DV) not established

Other Ingredients: 21,1% taurine, 19,2% L-tyrosine, 13,4% beta-alanine, magnesium oxide, caffeine anhydrous, guarana extract (Paullinia cupana Kunth., 22% caffeine), Korean Panax ginseng extract, pyridoxine hydrochloride - vit. B6, bulking agent - microcrystalline cellulose, anti-caking agent - magnesium stearate, capsule (gelatin, colour: E 171). Warning: The product should not be taken during pregnancy, breast feeding and by patients with heart conditions or hypertension. Do not use if you are hypersensitive to any of the constituents of the product. High caffeine content.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.