Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CELLUCOR - C4 - PRE-WORKOUT EXPLOSIVE ENERGY - 195 G

Új termék

A negyedik generációs Cellucor C4 az innováció és kifinomultság következő szintjét képviseli. Ez a formula még kiforrottabb, még hatékonyabb és olyan új, áttörő hatóanyagokat is tartalmaz, mint a TeaCor™, mely a gyors és hosszan tartó energia forrása.

30 ADAG

Bővebb leírás

6 600 Ft‎

Egyéb információ

85521.jpg

A világ legnagyszerűbb versenyzőiben egy közös dolog van - a határok feszegetése hajtja őket. Ne riadnak vissza a kihívástól, és tudják, hogy a fejlődéshez csak egyetlen út vezet: menni kell előre. Számodra, aki a nagyszerűségre törekszel, megalkottuk a következő szintű C4-et - hogy segítsen céljaid elérésében.

A C4 nagy durranás volt világszerte, amikor 2010-ben a piacra került. Segített az edzőterembe járók, a "hobbi gyúrósok" és a hivatásos sportolók százezreinek, hogy önmagukból a legjobbat tudják kihozni. A formula mára pedig még tökéletesebb és még hatékonyabb lett, olyan forradalmi hatóanyagokkal bővült, mint a TeaCor™.

Gyümölcspuncs, Jeges szeder, Görögdinnye és még sok másik... A legjobb ízek mostantól még finomabbak lettek!

Érezd a C4 remek ízét, amikor belekortyolsz... Ahogy szétárad a testedben... Ahogy a tökéletes pillanatban új lökést ad - mielőtt éppen feladnád...A legjobb szó, amivel leírható az élmény, az hogy KIROBBANÓ. Minden amit a kedvenc edzés előtti italodban eddig is szerettél tovább él, csupán új fejezet kezdődött a edzéseidben.

Adagolás:

Keverj el 1 mérőkanál Cellucor C4-et 200-250 ml vízzel és edzés előtt 20-30 perccel fogyaszd. A személyes toleranciád tesztelése érdekében mindig csak egy adagot fogyassz, de ha extra energialüketre vágysz, akkor közvetlen edzés előtt fogyassz még egy adagot! Sose lépd túl a napi 2 adagot! Edzés alatt fogyassz megfelelő mennyiségű folyadékot! A bőr alatti bizsergő érzés normális és ártalmatlan reakció, a béta-alanin okozza.

Összetétel:

Serving Size: 1 Scoop (6.5g)
Servings Per Container: 30
Amount Per Serving%DV **
Calories5      
Total Carbohydrate1 g<1%
Vitamin C (as Ascorbic Acid)250 mg417%
Niacin (as Niacinamide)30 mg150%
Vitamin B6 (as Pyridoxal-5-Phosphate)500 mcg25%
Folic Acid250 mcg62%
Vitamin B12 (as Methylcobalamin)35 mcg583%
Calcium16 mg2%
Beta Alanine1.6g
Creatine Nitrate1g
Arginine AKG1g
Explosive Energy Blend371mg
N-Acetyl-L-tyrosine, Caffeine Anhydrous (150mg), Velvet Bean (Mucuna pruriens) seed extract, (standardized for L-Dopa), TeaCor™ Tetramethyluric Acid
** Percent Daily Values (% DV) are based on a 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established.
Other Ingredients:
Natural & Artificial Flavors, Polydextrose, Citric Acid, Malic Acid, Calcium Silicate, Silicon Dioxide, Beet Juice (color), Sucralose, Acesulfame Potassium
TeaCor™ Tetramethyluric Acid is protected by Patents Pending, Serial No. 61/903,362; under exclusive global distribution by Compound Solutions, Inc.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.