Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CELLUCOR - NO3 CHROME - NITRIC OXIDE PUMP AMPLIFIER - 180 KAPSZULA (HG)

Új termék

Az  NO3 egy speciális vegyület, amely kitűnően fokozza az izmok vérellátását, így generál látványos bedurranást.

Bővebb leírás

6 900 Ft‎

Egyéb információ

cellucor-no3-chrome.jpg

Az NO3 Chrome az L-arginint és salétromsavat ötvözi, e két hatékony és erőteljes értágító páratlan magas NO szintet generál, amelyek hosszú távon fenntartják a bedurranást, az izmok nem "engednek le", mint a hasonló termékek esetében általában. 

Az NO3 Chrome tartalma:


Arginine Nitrate - arginin és salétromsav. Az arginin a nitrogén-oxid prekurzora, amely fokozza a vérkeringést, az izmok telítettségét és jelentősen növeli a növekedési hormonok szintjét. Biztosítja az izmok hatékony tápanyagellátását.
Pycnogenol - tágítja a vérereket, nagymértékben megnövelve a véráramlást, és az oxigén szállítását az izomsejtekbe, ezáltal növeli a teljesítményt és állóképességet. A Pycnogenol segít csökkenteni az izomgörcsök esélyét és az izmok fájdalmát.
Norvalin - a legjobb NO fokozó termékek szerves része. Azonban a költségek miatt a gyártók gyakran helyettesítő összetevőket alkalmaznak. Az L-Norvalin egy aminosav, ami csökkenti a szervezet nitrogén-oxid termelést korlátozó képességét. Norvalin nélkül ezért a szervezet az NO-t nem tudja maximálisan felhasználni.
Citrullin malát - a citrullin és a malát két sokat vizsgált és bizonyított összetevő, amelyek növelik az állóképességet. A malát részt vesz az ATP szint növelésében, a citrullin csökkenti a tejsav és ammónia képződését, amely meghosszabbítja a teljesítményt, csökkenti a fáradtságot és fájdalmat.

Adagolás: 

Az NO3 -at edzőnapokon, éhgyomorra fogyassza. Az étkezés során vagy azt követő bevitel csökkenti a hatékonyságot.

Az NO3 Black Chrome javasolt napi mennyisége a sportoló testsúlya szerint változó:

  • 70kg alatt 60 perccel edzés előtt 3 kapszula 
  • 70-80kg között 60 perccel edzés előtt 3-4 kapszula
  • ?80-90kg között 60 perccel edzés előtt 4-5 kapszula
  • ?90kg felett 60 perccel edzés előtt 5-6 kapszula

8 heti szedés után tartson minimum 4 hét szünetet!

Tápanyag információk3 kapszula 
Vitamin C (As Calcium Ascorbate)83mg
Calcium (As Calcium Ascorbate)10mg
L-Arginine Nitrate1250mg
Extreme Vascularity Complex655mg
L-Citrulline Malate, Grape Seed Extract (95% OPC), Pycnogenol(R)
L-Norvaline100mg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.