Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

OLIMP SPORT NUTRITION - ARGI POWER - L-ARGININE 1500 MEGA CAPS - 120 KAPSZULA

Új termék

Az OLIMP ARGI POWER egy megadózisú nitrogén-monoxid aktivátor, mely kapszulánként 1500mg gyógyszerészeti tisztaságú, szabad L-argitint tartalmaz! 

Bővebb leírás

5 800 Ft‎

Egyéb információ

A megadózisú tiszta L-arginin fokozott NO szintézist generál, ami megnövelt, vér-, tápanyag és oxigén ellátást biztosít a dolgozó izmok számára! Az eredmény NAGYOBB ÉS ERŐSEBB IZMOK!

A terméket használhatod egyéni kiegészítőként vagy a kreatin ciklus kiegészítéseként, kreatin alapú formulák mellett.

Adagolás: Fogyassz 1-2 kapszulát edzés előtt 30-60 perccel!

Összetevők:

Amount Per Serving

% DV

Protein

0,68g

Carbohydrates

0 g

Fat

0 g

Fibre

0 g

Sodium

0 g

L-arginine HCl

6000 mg

† Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet** Daily Value (DV) not established


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.