Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

COBRA LABS - THE CURSE! - PRE-WORKOUT - 250 G (HG,SH)

Új termék

A The Curse! napjaink egyik legerősebb és legelképesztőbb edzés előtti energizáló kiegészítője.

Bővebb leírás

7 900 Ft‎

Egyéb információ

90802.jpg

Egyszerűen ki kell próbálnod ezt az anyagot, hogy megérezd az erejét! Edzés előtt 1 - 2 kanál és BUMM... 30 perccel később csak azt fogod akarni, hogy lezúzz az edzőterembe és darabokra tépd szét!

ERŐTELJES, ÉLES MENTÁLIS FÓKUSZ!

Energiával lát el, elképesztő izompumpákat idéz elő, és őrületes agressziót szabadít fel. A Curse képessé tesz téged arra, hogy igazi súlyokat emelj és annyiszor ismételj amíg a tested csak bírja.

ÁLLATI ERŐ!

Emberfeletti erő, gyorsaság és energia, azért hogy átlépd a határaidat és kitartóbb legyél, mint valaha.

A Curse -ben nincsenek fölösleges, térfogatnövelő, térkitöltő adalékok, szemben más top kategóriásnak mondott termékekkel. Ez azt jelenti, hogy kisebb az esélye a használatát követő lerobbanásnak, kíméli a gyomrot. Nem lesz többé fejfájás és elszalasztott edzés!

Lehet, hogy már kipróbáltál mindent, de most jött el az ideje, hogy kipróbáld a legjobbat!

Adagolás:

Keverjen 150-250 ml vízbe 1 adagolókanál Curse-t és fogyassza edzés előtt 25-30 perccel. Az intenzitás növelése érdekében fogyasszon 2 adagot. Maximális dózis 24 órán belül: 3 adag

Összetétel:

Serving Size 1 Scoop (5 g)
Servings Per Container50
Amount Per Serving % DV
Energizing Muscle Fuel Blend3,000mg **
CarnoSyn® (Beta-Alanine), Creatine Monohydrate, Citric Acid
Blood Flow Amplifier Blend1,000mg **
L-Citrulline, L-Arginine AKG
Mind Control Matrix157mg **
Caffeine Anhydrous 155mg, Olive Leaf Extract, (40% Oleuropein)
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet
** Daily Value not established
Other Ingredients:
Natural And Artificial Flavor, Malic Acid, Beet Juice (Color), Sucralose, Calcium Silicate, Silicon Dioxide, Acesulfame Potassium.

 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.