Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

AMINOSTAR NITRO XPLODE - AAKG - 150 KAPSZULA (HG)

Új termék

NitroXplode - a sportolók által igazolt NO fokozó most még nagyobb, 1000 mg AAKG -t tartalmazó kapszulákban.

Bővebb leírás

7 613 Ft‎

Egyéb információ

Az izmok fokozott oxigénállátását eredményezi, így növeli az izomtérfogatot és az abszolút erőt. Az izomsérülések veszélyét is csökkenti, valamint gyorsítja a regenerálódást.

  • XXL kapszulaméret - több hatóanyag kapszulánként, nagyobb kényelem
  • Magas színvonalú AAKG
  • Látható berobbanás már 2 kapszulától
  • A hatóanyagtartalom és kapszulamennyiség arányában kiváló ár

Összetevők : Arginin alfa ketoglutarát (AAKG), magnézium sztearát, zselatin kapszula


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.