Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

USP LABS - YOK3D - NITRIC OXIDE ENHANCING BREAKTHROUGH - 90 KAPSZULA (NA)

Új termék

egy alig ismert, új NO fokozó útvonal alkalmazásával a YOK3D gyakorlatilag lemossa a klasszikus formulákat, különösen ha súlyzós edzésről van szó!

Bővebb leírás

12 900 Ft‎

Egyéb információ

Yok3d - Az elismerés jele!

Az olyan jelzők, mint a hatalmas, száraz, kemény állandóan repkednek a termekben...de van egy szó, amit ki kell érdemelni...ez a Yoked...ez a jelző csak az elit számára létezik és csak a legdurvább arcokra vonatkozhat a teremben...

Aki ebbe a klubba tartozik az hatalmas és gránit kemény...az izmai mélységét, mintha légkalapáccsal ütötték volna...az érhálózata olyan, mint Miami úttérképe...a Yoked a TELJES csomag jelzője! A srácok azért lógnak Vele, mert olyanok akarnak lenni mint Ő, a csajok pedig azért, mert olyat akarnak, mint Ő...milyen nevet adhattunk volna egy terméknek, ami ezt teszi veled is?

Akarod ezt? Nos...menjük sorban!

Időről-időre kerülnek olyan termékek elém, melyekről azonnal tudom, hogy ez most valami más...és nem picit más, hanem valóban más, olyannyira, hogy a tesztalanyok szinte megörülnek tőle! Ez történt most is, és ahogy elkezdtük a teszteket, hamarosan érkezett is a válasz: ,,Ember, úgy bedurrantam ezektől a kis kapszuláktól, hogy szinte szétpattan a bőrön...amikor tükörbe néztem olyan erezett és kemény voltam, hogy megijedtem! Olyan érzésem volt, mint soha azelőtt...ez ÁLLAT!" Ekkor már tudjuk biztosan, hogy rajta vagyunk valamin...

Az alig ismert ,,fordított" nitrogén-monoxid útvonal!

Eddig az NO fokozók, a nitrogén-monoxid szintézis fokozásának a klasszikus, ,,old-school"útját célozták...azaz az L-arginin-nitrogén-monoxid szintáz útvonalat!

Ezek a termékek olyan hatóanyagokra építettek, mint az L-arginin, így a nitrogén-monoxid előanyagát szolgáltatva produkáltak jobb pumpát és gyorsabb növekedést. Ebben semmi forradalmi nincs, de az ilyen formulák rendkívül népszerűek lettek és a tapasztalatok igazolták is a hatékonyságukat. De miért érnénk be ennyivel, ha talán tovább is lehet menni? Már ha lehet persze...

 Nitrát- Nitrit...vagy mi?

És akkor végre nézzük azt, ami valóban érdekes lehet...

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy létezik egy másik NO fokozó útvonal?

...és...mi lenne, ha azt mondanám, hogy ez az alig ismert útvonal gyakorlatilag LEMOSSA a klasszikus NO fokozó formulákat, különösen ha súlyzós edzésekről van szó?

Felkaptad a fejed?

Naná, hogy felkaptad!

Nos igen, létezik egy ilyen útvonal és mi ,,fordított" NO útvonalnak nevezzük...a tudományos irodalomban pedig nitrát-nitrit-nitrogén-monoxid útvonalként találkozhatsz vele!

Ha súlyzós edzéseket végzel, akkor a ,,fordított" NO útvonal egy Napalm bomba erejével fog becsapódni!

Hogy ezt megértsd, ahhoz tudnod kell, hogy nitrogén-monoxidot számos úton tud a szervezetünk gyártani, van enzimatikus és nem-enzimatikus útvonal is, és ez a tény teszi valóban érdekessé számunkra a ,,fordított" NO útvonalat. (1-4). Ez az útvonal ugyanis akkor kerül előtérbe, amikor az oxigénszint alacsony és az adott szövetben savas irányú pH elmozdulás történik, ahogy történik ez a súlyzós edzések közben is! Amikor súlyt emelünk és mindezt valóban intenzíven tesszük, akkor szöveti oxigénhiány lép felé, miközben savas bomlástermékek keletkeznek, melyek savas irányú pH eltolódást generálnak! És pontosan ez az az állapot, amikor a fordított NO útvonal működésbe lép!

De hogy a helyzet még jobb legyen: mindkét útvonalat tudjuk alkalmazni EGYIDEJŰLEG, és így sosem tapasztaltan magas NO szint produkálható! 

Nem csak kőkemény bedurranás 

Az emelkedett NO szint okozta érfaltágulat javítja a teljesítményt és az edzés hatékonyságát, biztosítva az ATP és kreatin-foszfát képzéshez szükséges energia és oxigén igényét. Ez csökkent fáradtság érzetet biztosít, még nagyobb súlyt, még több ismétlést...és ha benne vagy az iparban, akkor tudod, hogy ez az amiről a fejlődés szól! Persze ez nem jelentene semmit, ha csak hipotetikus kémiai találgatás lenne...de az igazság az, hogy számos klinikai tanulmány igazolta, hogy a ,,fordított" NO útvonal képes ezt produkálni! (5-12). Mi pedig ezekkel az adatokkal a kezünkben alkottuk meg Yok3d-t, ami mindkét útvonalat kihasználva egy forradalmi áttörést jelent az NO fokozás világában!! 

Teljesítmény pumpa

A Yok3d persze nem csupán teljesítménynövekedést produkál, de a fokozott érfaltágulat a dolgozó izmok aminosav és glukóz ellátását is maximalizálja, ami felgyorsult regenerációt és növekedést generál! (33-36). És persze mondanom sem kell, hogy mindez telt és gránit kemény izmokat is jelent...nem puffadt és fedett, hanem kőkemény, sűrű, tápanyaggal telt izmokat!

Hatalmas ló-kapszulák? Soha többet!

Ne beszéljünk félre...senki sem szeret akkora tablettákkal küszködni, amit csak sűrű öklendezések közepette bír lenyelni...mi inkább a hatékonyságot fokoztuk a mennyiség helyett...az eredmény pedig az, hogy csupán néhány apró kapszulát kell bevenned...

Napi 8, 10, 12 kapszula?

Kösz haver, de nem...

A Yok3d-t csak edzésnapokon kell fogyasztanod...néhány apró kapszula 90-120 perccel edzés előtt és rendben leszel...ENNYI!!

Nitrát mindehol!?

Jól jegyezd meg a szavaim...egy nitrát-alapú termék a következő NAGY DURRANÁS, amit le kell nyomnod a torkodon...és mérget vehetsz rá, hogy az is lesz! Miért? Mert hamarosan ott lesznek mindenben! Edzés előtti formulákban, edzés közbeni italokban, még a nyavalyás fehérjeformulákban is...miért? Mert ez valóban működik! De még egyszer felhívom a figyelmed: JÓL JEGYEZD MEG A SZAVAIM! Ez egy újabb irracionális, pénzhajhászó trend lesz a piacon...a dózis és az időzítés ugyanis KRITIKUS! És ezért van szükséged a Yok3D-re...és nem valami utánzatra!!

Időzítés és dózis...a két kritikus elem!!

Tolhatsz mindenbe nitrátot és várhatod a csodát, de az igazság az, hogy a nitrátok esetén különösen igaz, hogy jóból is megárt a sok! Ez az amiért napi 3 kapszulát írunk elő a Yok3d-ből és csak edzésnapon...a túl sok és túl gyakori fogyasztás megöli az eredményeket. Vége azoknak a napoknak, amikor egész nap NO fokozóval kellene tömnöm magad, hogy eredményeket érj el! Ne vesztegesd a pénzed tovább...

 Minden a korrekt dózisról és időzítésről szól!

A dózis mellett az időzítés szintén kritikus...vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy ALAPVETŐ, a nitrát-alapú termékek esetén! És mi nem bízunk a véletlenre SEMMIT! Csakis szigorú klinikai eredményekre támaszkodunk! A kapcsolódó kutatások alapján a nitrát szint a bevételt követően 10 perccel kezd el emelkedni, és 30-90 perc múlva éri el a csúcsértéket! (37-41). De ez ne csapjon be...nem az a cél, hogy a nitrátszint maximális legyen, mikor edzel, ugyanis ez az első vonal! Mi az NO szintet akarjuk maximalizálni, ami a bevételt követ 2.-3. órában tetőzik! Ennek megfelelően legelább 90-120 perccel edzés előtt kell elfogyasztanod!!

Adagolás: 

Fogyassz 3 kapszula Yok3D-t 90 perccel edzés előtt éhgyomorra, vagy 2-3 órával edzés előtt étkezéssel. A dózist az alábbiak szerint alakítsd: 

  • <65 kg: 2 kapszula
  • 65-90 kg: 3 kapszula
  • 90-110 kg: 4 kapszula
  • >110 kg: 4-5 kapszula

Csak edzésnapon fogyaszd a terméket!

Összetétel:

Supplement Facts

Serving Size: 3 Capsules

Servings Per Container: 30

Amount Per Serving

% Daily Value

Proprietary Blend (Arginine Nitrate Vitis Vinifera L. (Powergrape(R))Trichopus Zeylanicus (Whole Plant) Extract)

1350mg

**

Vitamin C (Ascorbic Acid)

100mg

167%

* Daily Value not established

Other Ingredients:

Gelatin, Calcium Carbonate, Silicon Dioxide, Vegetable Stearate, FD&C Red #40, FD&C Yellow #6, FD&C Blue #1, Titanium Dioxide.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.