Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

GRENADE - .50 CALIBRE - PRE-WORKOUT DEVASTATION - 232 G (HG)

Új termék

A Grenade .50 Calibre az a robbanószer, amely minden edzést robbanékony,  energikus rohammá alakít. 

Bővebb leírás

7 500 Ft‎

Egyéb információ

A Grenade többszörös díjnyertes sporttáplálkozás-specialistái a .50 Calibre-ben egyesítették azon kutatásokkal alátámasztott összetevők hatékony dózisát amelyek pusztító energiát és elképesztő bedurranást eredményeznek. A .50 Calibre a szabadalmaztatott MDS (TM) (Muscle Defence System) izomvédő, anti-katabolikus mátrixot is tartalmazza amely a felesleges izomlebomlás elkerülésben segít.

A Grenade .50 Calibre  a citrullin-malát (a legtöbb bizonyított NO-növelő aminosav) magas dózisát a magas nitrát tartalmú Beta vulgarist,  és a  flavanolokban gazdag Theobroma Cocao és számos más hatékony összetevőt tartalmazza, amelyek támogatják az izomzat vérellátását is. Természetesen egyetlen edzés előtti termék sem lehet teljes béta alanin, koffein és a kreatin nélkül, mivel ezek fizikai teljesítményt növelő hatását  több ezer tudományos vizsgálat támasztja alá. A formulát bikarbonát elektrolitek egészítik ki, amelyek a tejsav (laktát)energia elszívó hatását semlegesítik, a hozzáadott BCAA pedig az anti-katabolizmust támogatja.

A .50 Calibre formula másik előnye az, hogy nem tartalmaz gerániumból kivont DMAA-t, amelyet a Grenade kutatói hosszasan tanulmányoztak. Az elvégzett kutatások azt mutatják, hogy a DMAA koffeinnel kombinálva jelentős érösszehúzó hatással rendelkezik (azaz szűkíti a vérereket) - ez pedig a nitrogén-oxid termékek fő céljának veresége.... Emellett a tanulmányok nem mutatnak garantált teljesítménynövekedést, azonban a DMAA vérnyomást növelő hatása bizonyítást nyert.

 A .50 Calibre növényi kivonatok és esszenciális mikrotápanyagok páratlan kombinációja révén napjaink leginnovatívabb és leghatékonyabb edzés előtti nitrogén-oxid terméke.
.50 Calibre - a teljesítmény fokozás tökéletes muníciója! 

Kezdeti adagolás
: Keverj el 1/2 mérőkanálnyit (11,6 g) 150-250 ml hideg vízzel, keverd vagy rázd jól össze. Fogyaszd 30 perccel edzés előtt.
HARDCORE adagolás a maximális teljesítményért: Azok akik korábban már használtak edzés előtti termékeket, és még jobb eredményeket szeretnének, a következő adagolást javasoljuk: Keverd elegy teljes mérőkanálnyit (23,2 g) 300-500 ml hideg vízzel, keverd vagy rázd jól össze.  Fogyaszd körülbelül 30 perccel edzés előtt. Naponta fogyassz legalább 8 pohár vizet. Soha ne lépd túl az egy mérőkanálnyi dózist egy napon belül.

Összetétel:

Container Size: 580g
Serving Size: 1/2 scoop (11.6g)
Servings per Container: 50
Amount Per Serving%Daily Value*
Total Calories25
Protein2,75g
Total Carbohydrates2,5g
Sugars0,7g
Dietary Fibre0g
Fat0,2g
Saturates0g
Sodium60mg
Ingredients:
.50 Calibre Power Deliver System(5,370mg):
Creatine Monohydrate (N-Amidinosarsosine):1,520mg
Beta Alanine (3-aminopropanoic acid, H+Neutralization amino acid): 1,500mg
Citrulline Malate (2-Amino-5-(carbamoylamino) pentanoic acid):1,500mg
Arginine (2-Amino-5-guanidinopentanoic acid): 500mg
Taurine (2-aminoethanesulfonic acid): 250mg
American Ginseng (Panax Quinquefolius): 100mg
NutriPump Formula (1,870mg):
Glycerol (1,2,3-trihydroxypropane): 1,500mg
Beetroot Extract (Beta Vulgaris; Nitrate Rich): 250mg
Glucuronolactone: 100mg
Niacin (Nicotinic Acid): 20mgNE
Folic Acid: 150mcg
AdrenoPump Oxygen Delivery Formula (1,330):
Theobroma Cacao Seed (rich in flavanols): 800mg
Caffeine (1,3,7-trimethylxanthine): 275mg
Green Tea (Epigallocatechin Gallate, Epigallocatechin, Epicatechin Gallate, Epicatechin): 125mg
L-Tyrosine (4-hydroxyphenylalanine): 80mg
Bitter Orange Peel (Citrus Aurantium): 50mg
Lactic Acid Buffer Formula (500mg):
Potassium Bicarbonate: 300mg
Sodium Bicarbonate: 200mg
2:1:1 BCAA Delivery Formula (400mg):
BCAA blend (L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine [2:1:1 ratio]): 400mg
* Percent Daily Values (%DV) are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.
** Daily Value not established.
Other Ingredients: Citric Acid, Natural Flavouring, Colour (beetroot Red), Sweetener (Sucralose).
*Caution: Within different flavours there may be a slight variation in nutritional information and ingredients*

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.