Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SCITEC NUTRITION - POW3RD! 2.0 - COMPLEX PRE-WORKOUT CONCENTRATE - 350 G (HG)

Új termék

 KOMPLEX EDZÉS ELŐTTI KONCENTRÁTUM

Bővebb leírás

5 400 Ft‎

Egyéb információ

pow3rd_2_ad.jpg

A Pow3rd! a szuper energiához és edzésteljesítményhez szükséges legfontosabb hatóanyagok high-tech keveréke, szükségtelen cukrok és hatástalan összetevők nélkül! A leginkább bizonyított kreatinnal és energizáló anyaggal, kiegészítve sav-megkötőkkel, aerob teljesítmény-fokozókkal, egy új, továbbfejlesztett karnitinnel, egy adaptogénnel és bedurranás-maximalizálókkal, valóban azonnal Pow3rd! fokozatba kapcsolsz akár maximális súlyok, akár nagy állóképességi erőpróbák állnak előtted!

A mi formulánk csak a valóban szükséges összetevőket tartalmazza! Nyugodtan jelenthetjük ki, hogy megéri az árát! Minden egyes Pow3rd! adag a következő hatóanyagok hatásos kombinációját biztosítja:

Kreatin-monohidrát - a leginkább bizonyított teljesítmény-fokozó hatóanyag - számos kedvező hatással mind az erő-, mind az állóképességi sportolók, sőt még a mindennapi emberek számára is.

Kreatin-citrát - egy, a monohidrátnál jobban oldódó formula, melynél a kreatint a citromsavhoz kapcsolják. A citromsavnak fontos szerepe van a szervezet energiatermelő folyamataiban, így ez a kreatinfajta hatékonyabban növelheti az energiaszintedet az edzéseden!

Koffein - a legbiztonságosabb és leghatékonyabb energizáló ágens - a fizikális és mentális előnyök széles körével.

Béta-alanin - egy savmegkötő hatóanyag, amely (a karnozin-szintézis fokozásán keresztül) növeli az izomerőt, az anaerob és aerob teljesítményt és késlelteti az izomfáradást.

Arginin - egy nitrogén-oxid (NO) fokozó - tágítja az ereket, ami nagyszerű bedurranást eredményez - a fokozott véráramlás pedig azt jelenti, hogy több tápanyag jut el a megedzett izmokba, a fáradás melléktermékei pedig gyorsabban és hatékonyabban ürülnek ki.

Ginkgo Biloba - A koncentráció, a figyelem, a mentális képességek fokozására alkalmas az agy vérellátásának növelése által. Edzés előtt fogyasztva segít maximális szintre emelni a koncentrációt az edzéseiden!

ALC - Az ALC-t (acetil-L-karnitin) széles körben használják az élet minden területén, mivel pozitív hatással van az agyműködésre, emellett a sejtjeink számára elérhető energiamennyiséget növeli, és az immunrendszert is erősíti.

Rhodiola Rosea kivonat - egy tradicionális adaptogén - fokozza a fizikális és mentális teljesítményt, mérsékli a fáradtságot és javítja a hangulatot, a szervezet szerotonin, norepinefrin és dopamin-szintjének csökkentéséért felelős enzimek gátlásával.

AKG - Az Alpha-Ketoglutarate a Krebs ciklus egyik köztes anyaga. A Krebs ciklus a szervezet egyik legfontosabb energiatermelő folyamata!

Ezzel a high-tech kombinációval bárki azonnal Pow3rd! fokozatba kapcsolhat, akár maximális súlyok, akár komoly állóképességi erőpróbák állnak előtte!

1 doboz Pow3rd! = 50 kemény edzés!

Supplement Facts
Serving size: 7 g (approximately 1/2 scoop)
Servings per container: 50
Amount per servingRDA%*
Total Carbohydrates0 g+
Sugars0 g+
Folic Acid30 mcg15%

Proprietary "POW3RD!" matrix

4500 mg+

- "DualCreatine" blend (3000 mg): Creatine Monohydrate, Creatine Citrate

- L-Arginine, Beta-Alanine, Caffeine, Ginkgo Biloba, Acetyl L-Carnitine, Rhodiola Rosea, AKG (Alpha-Ketoglutarate), Folic Acid

*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
+ RDA not established in the EU.

Ingredients:

Electrifying Apple:
Creatine Monohydrate, Flavoring (Apple flavor), Acidity regulator (Citric Acid Anhydrous), Beta-Alanine, L-Arginine Base, Carrier (Magnesium Stearate, Colloidal Silicon Dioxide), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Caffeine Anhydrous, Ginkgo Biloba extract, Acetyl L-Carnitine Hydrochloride, Creatine Citrate, Rhodiola Rosea (3% Rosavins), Colorings (Brillantgreen, Riboflavin), Alpha-Ketoglutarate Calcium, Folic Acid.

Charged Cherry:
Creatine Monohydrate, Flavoring (Cherry powder), Acidity regulator (Citric Acid Anhydrous), Beta-Alanine, L-Arginine Base, Carrier (Magnesium Stearate, Colloidal Silicon Dioxide), Caffeine Anhydrous, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Ginkgo Biloba extract, Acetyl L-Carnitine Hydrochloride, Creatine Citrate, Rhodiola Rosea (3% Rosavins), Alpha-Ketoglutarate Calcium, Coloring (Carmosin), Folic Acid

 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.