Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUTANT - PUMP - WORLD'S STRONGEST MUSCLE PUMP STIMULATOR - 154 KAPSZULA

Új termék

A MUTANT PUMP az L-arginin VALÓBAN hatásos dózisát kombinálja a HYPEROX PDE-5 gátló hatásával, ezáltal a lehető legnagyobb volumenű véráramlást generálja az izmok felé.

Bővebb leírás

12 250 Ft‎

Egyéb információ

45308.jpg

Ha használtál már egy hagyományos, L-arginin alapú NO fokozót, akkor ismered azt a ,,visszacsapó" hatást, ami ezekre a formulákra jellemző! E formulák vitathatatlanul produkálnak némi bedurranást, de a hatás olyan gyorsan elmúlik, milyen gyorsan jött. Még az elnyújtott felszívódású arginin alapú NO fokozók esetében is, a konstans pumpáltság és izomkeménység, mint olyan csak hangzatos marketing szöveg, ami a valóságban nem létezik.

A MUTANT PUMP megalkotása során a célunk egyszerű volt: egy olyan formula megalkotása, ami nem csupán extrém erősségű, de valóban hosszantartó bedurranást generál! A megoldás egy forradalmian új, klinikailag bizonyított hatóanyag-komplex, mely mára már elérhető, de csakis a mutánsok számára! Ez a rendkívül erőteljes keverék erősebb, és hosszabb bedurranást generál, mint bármilyen más szer korábban. Az anyag neve HYPEROX, melyet egyedül a MUTANT PUMP-ban találsz meg - a világ legerősebb NO fokozójában!

Az igazság az, hogy az emberileg lehetséges maximális mértékű bedurranás elérését és megtartását nagy mértékben befolyásolja egy relatíve ismeretlen anyag, melyet saját szervezetünk termel: ez pedig a foszfodiészteráz-5 (PDE5). A PDE5 gyakorlatilag egy romboló enzim, mely a bedurranást kiváltó biokémiai folyamatok ELLEN dolgozik, és az ok, amiért az összes L-arnigin alapú NO fokozó kudarcot vallott, nem más mint a PDE-5! A kulcs enne az anyagnak a blokkolásában rejlik. A HYPEROX az első klinikailag igazolt hatékonyságú PDE5-blokkoló keverék, ami gyakorlatilag elsöpri a PDE-5 hatását, és így hosszan és kőkeményen bedurrant állapotban képes tartani izmainkat. A MUTANT PUMP segítségével tehát nem csupán extrém bedurranást és izompumpát kapsz, a klinikailag hatásos dózisú L-arginin dózisnak köszönhetően, hanem a HYPEROX segítségével minden egyes NO molekula élettartama, ami az érhálózatodban kering kitolódik. Az eredmény az emberileg elérhető maximális NO szaturáció, és igazi mutáns mértékű bedurranás, mely még azután is hosszan tart, hogy már rég elhagytad az edzőtermet!

ZÉRÓ FELESLEGES STIMULÁNS!

Az igazi mutánsok nem a tömeg után mennek. Az igazi mutánsok mások... épp ezért a MUTANT PUMP is más, mint a hagyományos NO fokozók. A MUTANT PUMP úgy végzi el a feladatát, hogy a sutba dobja a stimulánsokat, melyek csak kiszipolyozzák a testedet. Nem foglalkoztunk koffeinnel és más vackokkal, melyek valójában csak rontják a bedurranást. A MUTANT PUMP-ban csakis a ma ismert legerősebb bedurranást fokozó hatóanyagok találhatók meg! Se több se kevesebb, mint extrém mértékű konstans bedurranás! A MUTANT PUMP tehát azok számára készült, akik igazi, hamisítatlan bedurranásra vágynak, nem csak egy-két jó pillanatra a teremben a tükör előtt!

Az értágulat és így bedurranásért felelős nitrogén-monoxid molekula csupán pár pillanatig van jelen a véredben. Aztán néhány biokémiai átalakulás következtében cGMP lesz belőle (cyclic Guanosine Monoiphophate), mely számos anyagcsere folyamatot irányít a szervezetben, és ami a bedurranás valódi közvetítője. És itt lép a képbe a már említett PDE-5, ez a speciális enzim ugyanis cGMP-t GMP-vé alakítja, ami már nem képes a bedurranást szolgálni! Ha ez az átalakulás végbement, akkor az jelentősen és azonnal lecsökken az izmok felé zúduló véráram és a bedurranás mértéke. Minden hagyományos NO fokozó itt vérzik el! Lévén mindegyik hasonló mechanizmus alapján működik, nevezetesen az L-arginin NO szintézist fokozó hatása alapján. Gyakorlatilag az ilyen termékeknek köszönhetően termelődő NO-t a PDE5 legátolja, olyan gyors ütemben, ahogyan csak a szervezeted bírja, így soha nem fogod tudni elérni a maximális NO koncentrációt, és megtartani a bedurrant állapotot.

Hogy működik?

A MUTANT PUMP az L-arginin VALÓBAN hatásos dózisát kombinálja a HYPEROX PDE-5 gátló hatásával, ezáltal a lehető legnagyobb volumenű véráramlást generálja az izmok felé.

Első fázis: a nitrogén-monoxid (NO) eljut az izomsejtekbe, ahol aktiválja a Guanilil Cikláz enzimet (GC), ezzel növekedést okozva a Ciklikus Guanozin Monofoszfát (cGMP) termelésében, ami fokozza a véráramlás mértékét!

Második fázis: a cGMP-t lebontja a PDE-5, mely így blokkolja annak hatását és az elérhető bedurranás mértékét. A hagyományos L-arginin alapú kiegészítők itt dobják be a törölközőt - nem tudnak mit kezdeni ezzel az inhibitorral, mely csökkenti a NO termelést. Itt lép be a képbe a szabadalommal védett HYPEROX, ami blokkolja ezt az inhibitort és így szabadjára engedi az NO fokozó folyamatokat!

Harmadik fázis: L-argininnel és HYPEROX kombinálása révén a MUTANT PUMP minden korábbinál nagyobb mértékben képes megemelni és emelt szinten tartani az NO termelést!

Negyedik Fázis: Az erős cGMP molekula biokémiai folyamatok sorát indítja el, melyek ellazítják a simaizmokat, ezzel lehetővé téve, hogy az NO teljes erejét megtapasztald, és olyan szintű izompumpát, keménységet és anabolizmust tapasztalj meg, amilyenről korábban álmodni sem mertél!

-Forradalmian új PDE-5 gátló keverék az igazán erős erős és hosszan tartó bedurranásért
-Embertelen erezettség
-Soha nem tapasztalt bedurranás-élmény
-Szemmel látható eredmények már az első adag után

Hogyan alkalmazd?

Fogyassz 7 kapszulát edzés előtt 20-30 perccel!

nutfacts_mutantpump_LoR.jpg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.