Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

REFLEX - GROWTH MATRIX - ADVANCED POST WORKOUT RECOVERY DRINK - 1890 G (HG)

Új termék

Fejlett edzés utáni termék glükóz polimerekkel és tejsavó hidrolizátummal, hozzáadott kreatinnal és glutaminnal.

Bővebb leírás

16 118 Ft‎

Egyéb információ

A Growth Mátrix készítményt a Reflex Nutrition kutató és fejlesztő csapata a létező legátfogóbb és leghatékonyabb edzés utáni termék megalkotásának kompromisszum mentes megközelítésével fejlesztette ki. 

Közvetlenül az edzés után, amelyet gyakran  melyet gyakran “edzés utáni ablak”-ként emlegetünk,  a szervezet tápanyag igényeit a fokozott regenerálódás érdekében ki kell elégíteni. 

A megerőltető edzés során a szervezet hasznosítja a saját energiaraktárait, a glikogén készletet. Az elveszett energia pótlása a szervezet regenerálódása és a következő edzéshez szükséges készlet biztosítása szempontjából azonnal szükséglet. Számos kutatás bizonyítja, hogy a  glikogén feltöltés szempontjából a gyors felszívódású glükóz polimerek az előnyben részesített szénhidrátforrások.  

Az edzés során leterhelt izomszövet mikrosérüléseket szenved, amelyeket az izomnövekedés érdekében helyre kell állítani. Az izomszövet lényegében fehérjéből áll. A helyreállítási folyamat - a regenerálódás - fehérjét igényel. A Growth Matrix hihetetlenül gyors felszívódási képességű fehérjét, hidrolizált tejsavó fehérjét tartalmaz. A hidrolizált tejsavó fehérje egy enzimes kezelés során a fehérjét kisebb peptidekre és aminosavakra bontja le. Ennek előnye, hogy a szervezet a peptideket sokkal gyorsabban fogadja be, mint a teljes fehérjét, vagyis a regenerálódás szinte azonnal megkezdődik. 

A Growth Matrix 7000 mg L-leucint, 5000 mg peptid kötésű glutamint, 2,500 mg Creapure kreatint és további fontos ergogéneket, elektrolitokat és glükózpolimereket tartalmaz 
Ez a termék adatoknak a profi sportolóknak készült, akik az edzést követő izompotenciál maximális kihasználásra törekszenek. A magas aminosav-tartalom némileg kesernyés ízt kölcsönöz a terméknek, de biztosak vagyunk benne, hogy az előnyök és az észlelhető eredmények miatt ez nem jelent problémát. 

Adagolás:

Fogyassz edzés után 105 g Growth Matrix italport 450 ml vízben feloldva.

Összetétel:

63066.jpg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.