Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MUTANT REHAB - COMPLETE POST-WORKOUT MUSCLE + JOINT THERAPY - 2,8 LBS - 1270 G

Új termék

A MUTANT REHAB kifejlesztése során a célunk egyszerű volt: megalkotni egy olyan edzés utáni formulát, ami tartalmaz minden olyan tápanyagot, amire az izmaidnak és ízületeidnek szüksége van ahhoz, hogy mutáns méretűvé válj!

Bővebb leírás

10 600 Ft‎

Egyéb információ

45302.jpg

A kemény edzések sora nap, mint nap mikrosérüléseket generál izmaidban és ízületeidben, ez a destruktív hatás a fejlődés stimulációja, de a tényleges fejlődéshez ennek a stimulációnak realizálódnia is kell! A MUTANT REAHB 3 olyan fiziológiai folyamatot céloz meg, ami az edzések után a nagyobb és erősebb izmokért felel!

Glikogén re-szintézis: a kemény edzések lemerítik az izmok glikogénraktárait, ami blokkolja a regenerációt és a fehérjeszintézist! A MUTANT REHAB pontosan olyan arányú és minőségű fehérje/szénhidrátkeveréket tartalmaz, mely a klinikai kutatások adatai szerint maximális ütemű glikogén re-szintézist generál!

Antikatabolikus hatás: a kemény edzések hatására a katabolikus hormonok szintje az egekbe szökik, ami az izomfehérje lebomlásához vezet! A MUTANT REHAB fokozza az olyan anabolikus hormonok elválasztását mint az inzulin és a növekedési hormon, miközben blokkolja a katabolikus folyamatokat!

Ízületi regeneráció: minden elszánt testépítő tudja, hogy az ízületek egészsége a fejlődés egyik első számú meghatározója. Amennyiben nem tápláljuk és regeneráljuk megfelelő mértékben azokat, a fejlődésükhöz szükséges edzések egyre nehezebbé, sőt lehetetlenné válhatnak! A MUTANT REHAB a leghatékonyabb ízületvédő és regeneráló hatóanyagok klinikailag igazoltan hatékony dózisát biztosítja, hogy semmi se állhasson az utadba!

-Instant ütemű izom és ízületi regeneráció
-Maximális szintre emelt anabolikus hormonszintek
-Fokozott fehérje- és glikogénszintézis
-Komplett edzés utáni formula

Keverj el 2 adagolókanállal 4-5 dl vízben és fogyaszd edzés után azonnal!

nutfacts_mutantrehab.jpg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.