Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

UNIVERSAL - TORRENT - 6,1 LBS - 2270 G

Új termék

A Torrent formula abból a célból került kifejlesztésre, hogy maximalizálja az anabolikus időkaput, amit a kemény edzés követ.

Adagonként 52g szénhidráttal, hidrolizált tejsavó fehérjével és Creabolic Complex-szel a TORRENT az ideális edzés utáni formula!

Bővebb leírás

27 500 Ft‎

Egyéb információ

A makro tápanyagok bevitele nélkül, a fehérje egyensúly negatívba fordul, tehát több fehérje bomlik le, mint ami felépül. Ha izomtömeget akarsz növelni ez nem a helyes út. A Torrent rendkívül gyorsan hat és pillanatok múlva értékes tápanyagokhoz juttatja az izmaidat. Válogatott izom tömeg aktivátor hatóanyagai lehetővé teszik, hogy a szervezet újra anabolikus állapotba kerüljön. Ezáltal képes helyreállítani a sérült izomrostokat és elindítani újból a növekedést. A Torrent hidrolizált tejsavó fehérjét tartalmaz, ami apró tejsavó peptidekből áll, melyek könnyen emészthetőek és gyors felszívódásúak.
A Torrent tartalmazza a különleges és egyedülálló Osmosulin Matrix -ot, amely gyors glikogén pótlást biztosítja és elősegíti a tápanyagok gyors felszívódását. A hatást fokoztuk további 18g csúcs aminosavval és kreatinnal. Edzés után közvetlenül elfogyasztva hihetetlen erős anabolikus lökést, ad és feltölti tápanyagokkal a megfáradt izomszövetet.


Döntsd le korlátaidat a Torrent-el!

Fogyassz egy adag Torrent port (99g) 500ml hideg vízben feloldva. A nagyobb hatékonyság érdekében fogyaszd közvetlenül edzés után.

torrent_2770_ing.JPG


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.