Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SAN – BCAA PRO RELOADED – HYDROSOLUBLE iBCAA’s – 456 G

Új termék

12:1:1 arányú, vízben kiválóan oldódó elágazó láncú aminosavak, hozzáadott L-glutaminnal. A BCAA PRO RELOADED támogatja a gyorsabb izomépítést és regenerációt.

Bővebb leírás

11 300 Ft‎

Egyéb információ

BCAA PRO RELOADED

  • Gyors izomépítés
  • Rendkívül magas L-leucin arány
  • L-glutamin a gyorsabb regenerációért
  • Tökéletesen oldódik, maximális felszívódást eredményezve

Az izomépítéshez a megfelelő építőelemek szükségesek

Nap nap után keményen edzel az edzőteremben, egy céllal a fejedben… Gyorsan építs izmot. Azonban, az izom nem az edzőteremben épül. Az edzőterembe azért mész, hogy lebontsd az izmot, traumát okozz nekik, hogy utána a szervezeted erősebben és nagyobban építse újra magát. Az új izomszövethez azonban megfelelő táplálkozás szükséges, és a megfelelő építőelemek megléte. A SAN BCAA PRO RELOADED a legfontosabb aminosavakkal fog ellátni, hogy maximalizáld az izomépítést!

A bizonyított összetevők, melyek elősegítik az izomnövekedést

Jól ismert tény a leucin-ról, a BCAA PRO RELOADED elsődleges összetevőjéről, hogy az összes esszenciális aminosav közül a leganabolikusabb—szabályozza a fehérjeszintézist, mely izomnövekedést eredményez. A BCAA PRO RELOADED ezért nagyobb L-leucin dózist tartalmaz, mint bármelyik másik versenytársa a piacon: 6,3 grammot adagonként.

A BCAA PRO RELOADED ezen kívül tartalmaz 2,5 gramm L-glutamin-t adagonként, mely szintén egy nagyon keresett összetevő, mivel megakadályozza az izomsorvadást és felgyorsítja a regenerációt. Emellett pozitív hatással van az immunrendszerre. A BCAA PRO RELOADED így tartalmazza a szükséges építőelemeket, melyek garantálják a maximális izomépítést és regenerációt. 

Adagolás: Keverjen el 1 adagot (11,4 g) 2-3 dl vízben. Napi 1 adag fogyasztása javasolt, edzés előtt, közben vagy után.

Összetétel: 

Amount per11.4 gr100 gr
12:1:1 IBCAA Solv™ Instantized BCAA's:7500 mg65789.47 mg
L-Leucine6300 mg55263.16 mg
L-Isoleucine525 mg4605.26 mg
L-Valine525 mg4605.26 mg
L-Glutamine (Micronized)2500 mg21929.82 mg

Other ingredients
Natural And Artificial Flavors (Natural Grape Skin Color, Maltodextrin, Tocopherol), Citric Acid, Lecithin, Sucralose, Acesulfame-K


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.