Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SAN - ARGININE SUPREME – 100 TABLETTA

Új termék

Az arginin segítségével növelheted sovány izomtömegedet, valamint teljesítményedet edzés során. 

Bővebb leírás

4 200 Ft‎

Egyéb információ

  • Támogatja a vér áramlását a dolgozó izmokhoz
  • Segít felturbózni edzéseidet
  • Támogatja az állóképességet
  • Támogatja a tápanyagszállítást az izmokba
  • Felgyorsítja az izmok regenerációját edzés után

Az ARGIGINE SUPREME 800 mg arginin-t tartalmaz tablettánként. Számos kutatás kimutatta, hogy az argininnal való kiegészítés fokozza a fehérjeszintézist, csökkenti a katabolikus folyamatokat és támogatja az egészséges inzulin szinteket, ezzel segítve az aminosav- és glükóz-felvételt az izomsejtekben.

Adagolás: Edzés előtt 2 tabletta. 

Összetétel: 

Amount per1 cap.100 cap.
L-Arginine800 mg80000 mg

Other ingredients
Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Hydroxypropyl Cellulose, Magnesium Stearate, Silica, Hypromellose, Croscarmellose Sodium


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.