Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

LABRADA – BA ENDURANCE – 100% BETA-ALANINE – 120 KAPSZULA

Új termék

A BA-Endurance™ átsegít a legkeményebb edzéseken is, így nem csupán tovább haladhatsz az utadon, hanem rekordsebességgel múlhatod felül önmagad!

Bővebb leírás

6 950 Ft‎

Egyéb információ

A termék előnyei:

  • Növeli az izomzat és a test állóképességét
  • Késlelteti az izombukást
  • Hosszabb és erőteljesebb edzéseket tesz lehetővé
  • Javítja a teljesítményt, így gyorsabb izomnövekedést eredményez

A BA-Endurance™ 100-os gyógyszerészeti tisztaságú béta-alanin. Az izomszövetben a hisztidinnel (egy másik aminosav) egyesülve növelik az izmok karnozin raktárait. A karnozin gátolja a savak felhalmozódását az izmokban, így késlelteti az izombukást.

Mit jelent ez számodra? Hosszabb és keményebb edzéseket, több kitartást, és gyors, de észbontó eredményeket. A BA-Endurance™ átsegít a legkeményebb edzésen is, így nem csak hogy tovább haladhatsz az utadon, hanem rekordsebességgel múlhatod felül önmagad!

Adagolás:

Fogyasszon napi 3x2 kapszulát. Edzésnapokon egy adagot edzés előtt 30 perccel vegyen be.

Összetétel:

BA-Endurance
100% Beta-Alanine

Nutrition Facts

  • Serving Size:2 Capsules
  • Servings Per Container:60
Amount 
Per Serving
% Daily 
Value*
Beta-Alanine1600mg

†Daily value not established.

Other Ingredients: Gelatin, Magnesium Stearate.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.