Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

UNIVERSAL – ATOMIC 7 – BCAA PERFORMANCE SUPPLEMENT – 384 G (ND)

Új termék

Az UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7 egy anabolikus elágazóláncú aminosav (BCAA) formula, mely edzések közben és után fogyasztva ellát mindazzal, amire a száraz izomépítés gépezetének beindításához és mozgásban tartásához szükséged van!

Bővebb leírás

9 800 Ft‎

Egyéb információ

Az UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7 egy anabolikus elágazó láncú aminosav (BCAA) formula, mely edzések közben és után fogyasztva ellát mindazzal, amire a száraz izomépítés gépezetének beindításához és mozgásban tartásához szükséged van! A 70-es évek óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy újra és újra olyan bombát dobjunk le a testépítés és fitness világában, ami alapjaiban rengeti azt meg és hosszú időre meg is határozza! Kezdetben könnyű volt újat alkotni, olyat, amit még senki nem tapasztalt, használt, vagy érzett. Mára mindez nagyot változott, és ha ma le akarsz dobni egy bombát, annak különlegesnek kell lennie, nem elég csupán az alapdolgokkal előjönni, nem elég a már megszokott. Mindig valami új kell, valami sosem tapasztalt, valami extrém. Nos, az UNIVERSAL NUTRITION alapvető hitvallása az egyszerűség, a kőkemény munka, az alapvető és nélkülözhetetlen dolgok folyamatos bevitele és a folyamatos fejlődés. Mi nem hiszünk az extrémitásokban, mi az EREDMÉNYEKBEN hiszünk! A folyamatos intenzív és megfeszített munkában, a nélkülözhetetlen tápanyagok állandó és megkerülhetetlen bevitelében és az ennek eredményeként felépülő száraz izmokban! Az egyszerűség és következetesség a mi mantránk.

Persze ez nem azt jelenti, hogy ne tökéletesítenénk folyamatosan termékpalettánkat és erősítenénk meg azokat a bázis termékeket, amiket nap, mint nap el kell, hogy fogyassz ahhoz, hogy a teremben elvégzett kőkemény munka, kőkemény izmok formájában jelentkezzen! Az UNIVERSAL NUTRITION célja, hogy megállíthatatlanul és folyamatosan fejlődj, és ehhez a legfrissebb kutatási eredmények adatait és a legfejlettebb technológiai eljárások eredményeit felhasználva fejlesztjük és újítjuk meg termékvonalunkat mi is! A legújabb BCAA formulánk, az UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7 ennek a folyamatnak az eredménye!

Az elágazóláncú aminosavak minden keményen edző atléta kötelező kellékei. Ha intenzíven és hosszan terheled izmaid a teremben vagy a pályán, akkor ezen aminosavak kielégítő fogyasztása alapjaiban határozza meg regenerációd és fejlődésed ütemét. Mind tudjuk, hogy a fejlődés nem egyik napról a másikra történik. Pokolian kemény munka az, ami a fejlődés ingerét adja és a regenerálódás ideje az, ami a tényleges fejlődést jelenti. Ha képes vagy izmaid regenerációját felgyorsítani, akkor hamarabb leszel képes újabb növekedési ingert adni azoknak, azaz gyorsabb fejlődésre számíthatsz. Az elágazó szénláncú aminosavak és az UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7 itt lépnek a képbe.

Az UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7 leucin-izoleucin-valin tökéletes 2:1:1 arányú keverékét adva fokozza az edzés közbeni energiaszintet, segíti az intenzív edzések okozta katabolikus folyamatok megelőzését, gyorsítja a regenerálódást, valamint a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint maximalizálja a fehérje-színtézis és nitrogén visszatartás mértékét! A formula azonban egy felsőbbrendű keverék, melyhez citrullin-malát, glutamin és taurin keverékét is adagoltuk. A citrullin-malát a nitrogén-monoxid szintézis prekurzora és mint ilyen fokozza az izmok vérellátását, így az izmok felé áramló oxigén és tápanyagmennyiséget. Az eredmény fokozott teljesítőképesség, erőszint- és gyorsabb regeneráció. A glutamin az izomzat aminosav állományának mintegy 61%-át adja, így kritikus szerepet játszik a magas szintű fizikai teljesítőképesség biztosításában, az intenzív megterhelések utáni regenerációban és az izomépítésben. A szervezet glutamin készletei jelentős mértékben csökkennek a fokozott fizikai- és szellemi megterhelések közepette. A vérplazma és az izomszövet glutamin szintje edzéseink során lezuhan, és órákig alacsony marad. A kapcsolódó kutatások szerint ez a zuhanás elérheti az 50%-ot is, s mint ilyen kompenzáció hiányában a túledzés egyik elsődleges oka. A glutamin kiegészítő fogyasztása támogatja a fehérje színtézist, mint lehetséges szénlánc donor részt vesz az energiatermelés folyamatában. Glikogénspóroló hatású, szénhidrát hiányában is képes feltölteni a glikogén raktárakat, segíti a vércukorszint optimalizálását. A taurin fokozza az izomsejtek térfogatát, javítja azok hidratációját és támogatja a tápanyagok felvételét.

A BCAA kiegészítés egy kötelező elem minden keményen edző és eredményeket akaró sportoló kiegészítő tárában! Kutatások ezrei igazolták kötelező jellegüket és sportolók milliói fogyasztják napi rendszerességgel. Az UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7 az a formula, mely a legfrissebb kutatások eredményeit és technológiai újításokait ötvözi, azzal az egyszerűséggel, és következetességgel, ami az UNIVERSAL NUTRITION védjegye...és amire nap-nap után szükséged van! Ne érd be kevesebbel!

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál UNIVERSAL NUTRITION ATOMIC 7-t 2-3 dl hideg vízben és fogyaszd edzések közben és/vagy edzések után! 

Összetétel:

Supplement Facts

Serving Size: 2 scoop /13.41g/

Servings Per Container: 30

Amount Per Serving

% DV

Vitamin B6

10mg

500%

L-Leucine

4g

*

L-Isoleucine

2g

*

L-Valine

2g

*

L-Glutamine

2g

*

Citrulline Malate

1g

*

L-Taurine

500mg

*

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Citric Acid, Artificial Flavor, Acesulfame K, Sucralose, Red #40 Lake, Pyridoxine HCL.

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.