Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ACTIVLAB – CHICKEN PROTEIN AMINO CAPS – ESSENTIAL AMINO ACIDS – 240 KAPSZULA

Új termék

Hidrolizált csirkemellből származó aminosavak mátrixa. 

Bővebb leírás

4 850 Ft‎

Egyéb információ

A csirke fehérje hidrolizátum a csirkemellek hidrolizálása során nyerődik. A csirke fehérje egy rendkívül értékes fehérje forrás, mivel optimális arányú aminosav kompozíciót tartalmaz. Termékek, melyek csirke fehérje forráson alapulnak, fokozottan fontosak tömegnövelési fázisokban, mivel jelentős glutamin, arginin és glycine tartalmuk, amellett, hogy megnövelik a test nitrogén-monoxid tartalmát edzés közben, a kreatin termelést is elősegítik. Ezen kívül a csirke fehérje prolin-t is tartalmaz, mely fontos eleme a kollagének, ami a test kötőszöveteinek az alapanyaga. 

Adagolás: Fogyassz naponta 4 kapszulát.

Összetétel: 

2%20P.jpg


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.