Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ACTIVLAB – BCAA 1000 – XXL TABS - 120 TABLETTA

Új termék

A BCAA 1000 egy koncentrált formula, mely optimális arányban és mennyiségben tartalmazza mind a három elágazó láncú aminosavat. 

Bővebb leírás

4 500 Ft‎

Egyéb információ

BCAA 1000 támogatja az izomnövelést, zsírégetést, valamit felgyorsítja az edzés utána regenerációt.

A BCAA-k az izomzatunk egyharmadát építik fel, fontos antikatabolikus hatásuk van, valamint kulcsfontosságúak a fehérje szintézisben. A BCAA-k gyorsan bejutnak a véráramba, majd az izmokhoz, ahol gyorsítják a fehérjeszintézist és előnyösen befolyásolják az izomrostok növekedését és regenerációját. Hosszan tartó fizikai erőkifejtés során képesek átalakítani az alanint és a májban található glükózt, amelyek kiegészítő energiaforrásként szolgálnak és védik az izmokat a fehérje lebontástól.

Adagolás: Fogyassz egy tablettát reggeli előtt 40 perccel, kettőt edzés előtt 30 perccel, kettőt edzés után, és egyet lefekvés előtt. 

Összetétel:

Per 1 tablet
kJ13.6      
kcal3.2      
Protein.7 g      
Carbohydrates.1 g      
Fat0 g      
L-Leucine500 mg      
L-Valine250 mg      
L-Isoleucine250 mg      
Ingredients:
L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine, bulking agent - microcrystalline cellulose, Corn Starch, gelatine, anticaking agent - silicon dioxide.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.