Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

OPTIMUM NUTRITION - PRO BCAA & GLUTAMINE SUPPORT - 390 G (ND)

Új termék

Az elágazó szénláncú aminosavak (BCAA), így a Leucin, Izoleucin és Valin a sportolói szempontból legkritikusabb aminosav csoport, kiegészítő fogyasztásukkal javítható a fizikai teljesítőképesség, fokozható az edzések anabolikus hatása, és blokkolhatóak a katabolikus folyamatok. 

ÍZESÍTETLEN VÁLTOZATBAN IS ELÉRHETŐ!

Bővebb leírás

9 500 Ft‎

Egyéb információ

Az elágazó szénláncú aminosavak 2:1:1 arányú fogyasztása a kimerítő edzések előtt és után jelentős mértékben javíthatja az edzések alatti teljesítményt, az edzésadaptációt és gyorsíthatja a regeneráció ütemét. A PRO BCAA hatóanyagkeverékéhez a maximális hatékonyság érdekében 5 gramm L-Glutamint adagoltunk, mely tovább fokozza a formula izomépítő és izomlebomlást gátló hatását.

Adagolás:

Keverj el 2 adagolókanál PRO BCAA-t 2-3 dl hideg vízben és fogyaszd edzések előtt, közben vagy után

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

Calories

5

 

Total Carbohydrate

1 g

<1%*

Vitamin C (as ascorbic acid, acerola fruit extract)

230 mg

383%

Sodium (as sodium chloride)

100 mg

4%

Potassium (as potassium chloride)

50 mg

1%

2:1:1 BCAA Blend (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine)

8g

L-Glutamine

5g

PhytoBlend Grape Seed Extract, Red Wine Grape Extract (Vitis vinifera)(fruit) (Meganatural®), Citrus Bioflavonoids

160mg

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Malic Acid, Natural and Artificial Flavors, Citric Acid, Silicon Dioxide, Calcium Silicate, Salt, Sucralose, Lecithin, Potassium Chloride, FD&C Yellow #5, FD&C Red #40.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.