Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

NOW - BRANCHED CHAIN AMINO ACID POWDER - 12 OZ - 340 G

Új termék

 Az elágazó láncú aminosavak fogyasztásával gyorsítható a megterhelő edzések utáni izomregeneráció, fokozható a fehérjeszintézis üteme és csökkenthető az izomszövetek lebomlása.

Bővebb leírás

8 600 Ft‎

Egyéb információ

A 9 esszenciális aminosavból, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani, sportolói szempontból kiemelt jelentőséggel bír a 3 elágazó szénláncú aminosav, a leucin, izoleucin és a valin. Együttesen e három aminosav alkotja izomszövet-állományunk aminosav tartalmának több mint egyharmadát. Ezentúl pedig részt vesznek az energiaellátás folyamatában, a fehérjeszintézis szabályozásában, a különféle antitesteink, enzimek, hormonok színtézisében, a zsírraktározás és étvágy szabályozásában, az RNS és DNS felépítésében, az oxigén szállításában.

Adagolás:

Fogyassz 2 teáskanál (5,2 g) Branched Chain Amino Acid Powder-t, napi 1-3 alkalommal, vízben, vagy más italban elkeverve. Ideális időpontok: edzés előtt és után.

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

L-Leucine (Free-Form)

2.5 g (2,500 mg)

L-Isoleucine (Free-Form)

1.25 g (1,250 mg)

L-Valine (Free-Form)

1.25 g (1,250 mg)

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: None. Contains milk.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.