Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CELLUCOR - ALPHA AMINO - SPORTS DRINK POWDER WITH 14 AMINOS - 366 G (HG)

Új termék

Csúcskategóriás BCAA sportital, amely növeli az állóképességet, regenerálja, hidratálja a szervezetet edzés után.

Bővebb leírás

8 250 Ft‎

Egyéb információ

Korszerű formulájának köszönhetően hidratál, regenerál: segítségével sokkal tovább fogod bírni a hajtást. Az Alpha Amino™ -ban prémium BCAA mátrix van: 3x  Leucin™ -nal és még további 11 aminosavval, hogy az izmok kitartóak legyenek, és gyors regenerációra legyenek képesek. Ezt az italt bárki fogyaszthatja. Az Alpha Amino kitűnő segítség lehet legyen akár szó atlétákról, vagy bárkiről, aki a hagyományos sportitalok helyett egy cukormentes korszerű ital segítségével szeretne jó formában lenni.

A koncentrált 3x Leucin™ -ban mikronizált L-leucin, leucin-nitrát és leucin-peptidek vannak, amelyek maximalizálják a vázizom tápanyagellátását, megőrzik az izomsejtek glikogénraktárait és csökkentik az izmok fehérjevesztését.

Adagolás:

Fogyassz egy adag (12,2g) Alpha Amino-t 240 ml vízben feloldva, napi 1 alkalommal.

Összetétel:

Serving Size: 1 scoop (12.2g)
Servings Per Container:30
Amount Per Serving% DV **
Calories0      
Total Carbohydrate0 g0%
Sugar0 mg0%
Calcium19 mg2%
Magnesium (as Dimagnesium Phosphate)12 mg3%
Phosphorous (As Dipotassium Phosphate, Disodium Phosphate, Dimagnesium Phosphate)60 mg6%
Potassium (as Dipotassium Phosphate)70 mg2%
Sodium (as Disodium Phosphate)30 mg1%
Alpha-BCAA™ Matrix5,000mg
3x Leucine™ (Instantized L-Leucine, Leucine Nitrate, Leucine Peptides), Micronized L-Isoleucine, Micronized L-Valine
Alpha-Amino Complex2,500mg
Micronized Glutamine, Micronized Alanine, Micronized L-Citrulline, Micronized L-Arginine, Micronized L-Threonine, Micronized L-Lysine, Micronized L-Phenylalanine, Micronized L-Tyrosine, Micronized Histidine, Micronized L-Methionine
Alpha-Hydration Formula2,500mg
Micronized Taurine, Raw Coconut Water (Cocos nucifera) Powder, Dipotassium Phosphate, Disodium Phosphate, Dimagnesium Phosphate, Chia (Salvia hispanica L.) Seed Extract
** Percent Daily Values (% DV) are based on a 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established.
Other Ingredients:
Citric Acid, Natural & Artificial Flavors, Malic Acid, Calcium Silicate, Silicon Dioxide, Sucralose, Acesulfame Potassium, Sunflower Lecithin, FD&C Red Lake #40.
Allergen Warning: Manufactured on equipment which processes products containing milk, soybeans, wheat, shellfish, fish oil, tree nuts, and peanut flavor.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.