Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MEX - BCAA 9K - ACTIVATE GROWTH & RECOVERY - 180 TABLETTA (HG)

Új termék

6:1:1 (leucin:izoleucin:valin) arányú tablettás BCAA készítmény.

Bővebb leírás

5 900 Ft‎

Egyéb információ

Minél intenzívebben edzel, annál több L-leucin esszenciális aminosavat használ fel az izomszövet. Az intenzív, kemény erősítő edzés az L-Leucin 4-szeresét igényli a másik két BCAA aminosavéhoz képest, azonban lényeges szempont, hogy együtt juttassuk be azokat, a megfelelő mennyiségben! A 06:01:01 arány intenzív edzés mellett a keményebb és teltebb izmokat biztosítja.

A BCAA a fáradtság érzetet is befolyásolja. Ennek oka, hogy a triptofán és a BCAA ugyanolyan átviteli rendszerrel működik, amely lehetővé teszi azok átjutását a vérből az agyba. A triptofán elengedhetetlen a szerotonin hormon előállításához, ami fáradékonyságot eredményez. A megnövekedett BCAA szint csökkenti a triptofán bekerülését az agyba, ami végső soron azt jelenti , hogy a fáradtság később lép fel.

A Mex BCAA 9K célja:

  • a színvonalas és gyors regenerálódás
  • az izomnövekedés támogatása
  • az izmok teljesítményének javulása
  • az izomtömeg védelme a megerőltető testmozgás során
  • az izomtömeg védelme súlycsökkentés során
  • a fáradtság fellépésének késleltetése

Adagolás:

Napi 2x3 tabletta 

Összetétel (3 tabletta):

B6 vitamin1 mg
B12 vitamin3 ug
L-Leucin3372 mg
L-Isoleucin562 mg
L-Valin562 mg

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.