Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MEX - GLUTA MAX PRO - MUSCLE & IMMUNE SUPPORT- 500 G (HG)

Új termék

A GLUTA-MAX ™ a glutamin 4 különböző formáját ötvözi. 

Bővebb leírás

6 600 Ft‎

Egyéb információ

A terméket a maximális sejttérfogat növelés érdekében szinergikusan ható taurin pontos mennyiségével egészítettük ki, ami a támogatja a regenerálódást és így a gyors izomnövekedést is.

Ez a többoldalú koncepció azonnal növeli a glutamin szintjét a vérben, mégpedig hosszú távon.

A cél, azaz az izomnövekedés szempontjából ez biokémiai környezet a legmegfelelőbb. Az eredmény egy olyan glutaminkészítmény, amely biztosítja azt - ha nem az összes - glutaminformát, amely pontosan megfelel a szervezet egyéni igényeinek.

Adagolás:

Egy mérőkanál (5 g) 200 - 250 ml vízben elkeverve. Egy adagot 30 perccel edzés előtt, egy újabb adagot 30 perccel edzés után fogyasszon.

Összetétel:

Amount per

 1 serving

% DV*

Vitamin B6

0.5 mg

25%

GLUTA-MAX ™

(L-Glutamine USP, N-acetyl-L-glutamine, Glutamin AKG, L-Alanyl-L-Glutamine, Glutamine Ethyl Ester, Taurine)

5000 mg 

**

 

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
** Daily Value (DV) not established.

  

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.