Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MEX - BCAA 20K - ACTIVATE GROWTH & RECOVERY - 500 G (HG)

Új termék

6:1:1 (leucin:izoleucin:valin) arányú BCAA készítmény, könnyen oldódó por formában.

Bővebb leírás

6 600 Ft‎

Egyéb információ

89201.jpg

Minden BCAA aminosav fontos szerepet játszik az izom növekedésben, de a legfontosabb a leucin - leginkább ez serkenti az izom fehérjék szintézisét különböző mechanizmusok során.

Tanulmányok kimutatták, hogy a leucin bevitel támogatja az inzulin jelenlétét a vérben, amely gyorsan növeli a glükóz és az aminosavak mennyiségét az izmokban. E tekintetben a leucint tekintjük a legfontosabb aminosavnak. Az L-leucin maximális használhatósága érdekében azonban a BCAA arányos képviselete szükséges az étrend-kiegészítőkben. A MEX Nutrition - BCAA 20k - 500 g ezt tökéletesen biztosítja. 

Adagolás:

Fogyassz egy adag (2 mérőkanál) BCAA 20K-t, 250-300 ml vízben elkeverve, edzés előtt, alatt és után.

Összetétel:

Amount per

1 serv.(16.6g)

% DV*

Calories

16 kcal

<1%

Total Carbohydrate

4 g2 %

Sugars

0 g0 %

Vitamin B6

0.5 mg50 %

Sodium

0.05 g4 %

Potassium

0.1 g20 %

MICRONIZED BCAA (6:1:1)

  

L-Leucine

7,500 g**

L-Isoleucine

1,250 g**

L-Valine

1,250 g**

Cell Uptake Matrix

(Citrulline Malate, Taurine, Glutamine AKG)

2,000g **

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.